Connect Sverige · Event · Connects Investerarutbildning Q1 2023

Connects Investerarutbildning Q1 2023

Connects investerarutbildning ger dig rätt kompetens och förutsättningar för att investera i onoterade tillväxtbolag.

– Fler lyckade investeringar med rätt kompetens

I rollen som investerare krävs det idag inte bara tillgång till kapital. Alla branscher är under ständig utveckling och för att förbättra både dina chanser att få ta del av tillväxtföretagens framgång samt möjligheterna att få saminvestera med andra erfarna investerare, behöver du hålla dig uppdaterad och informerad – och vår investerarutbildning gör dig till en ännu bättre investerare och samarbets­partner.

Connects investerarutbildning ger dig rätt kompetens och förutsättningar för att investera i onoterade tillväxtbolag. Utbildningen är även till för dig som redan är investerare men som vill lära dig mer och uppdatera dina kunskaper. Vi ger dig verktyg och kunskap för att bli en bättre investerare och samarbetspartner så att du kan göra fler lyckade investeringar.

En erfaren kursledare och likasinnade deltagare ger dig de bästa förutsättningarna för att dela kunskap och erfarenheter. Efter utbildningen är du redo att investera och får möjlighet att träffa spännande kapitalsökande bolag genom Connects nätverk.

Vill du veta mer om investerarnätverket, kanske genom att prova på att delta på en investerarträff, hör av dig till oskar.westesson@connectsverige.se.

Om utbildningen

Datum: Utbildningen genomförs under tre halvdagar, 11 jan, 18 jan och 1 feb.

Urval av innehåll: Investeringsprocessens förlopp, Riskanalys/riskhantering, Syndikering, Due Diligence, Skarpt case/pitch från bolag, Att bygga ett dealflow, Roller och ansvar, Styrelsearbete, Exit & Utvärdering av skarpt case.

Kursupplägg

Del 1

Introduktion med fokus mot begrepp, värdering & strategier

När: 11 januari, kl 13.00-17.00 (ink fika)

Värd & Plats: Malmö

 

Del 2

Juridik, värdering, exit & ett skarpt case presenteras

När: 18 januari, kl 12.00-17.00 (inklusive gemensam lunch)

Värd & Plats: Advokatfirman Vinge, Malmö

 

Del 3

Skattejuridik, redovisning av grupparbete/Investerings PM + en av Connects affärsänglar delar med sig av sin investeringsstrategi

När: 1 februari, kl 12 – 18:30 (inklusive gemensam AW)

Värd & plats: EY, Malmö

 

Kostnad

Pris för investerarutbildningen (medlem, icke medlem, serviceavgift)

Medlem: 6900 + moms

Icke-medlem: 8900 + moms

Att bli medlem i Connect: 

– Privatperson: 1000kr (ink moms, ingen moms)

– Företagsmedlemskap: 2500/företag (inkl moms, men ingen moms)

Serviceavgiften för ängelnätvekret 3000kr – Medlemskapet kan man dela på om man tar det på AB (anställda eller delägare), men serviceavgiften är alltid per person (sen kan man deal:a lite om det behövs)

Vill du veta mer om vad det innebär att vara med i Connects affärsängelnätverk? Klicka här för att läsa mer på vår webbplats. Frågor om utbildningen och praktiska detaljer rörande denna? Kontakta oskar.westesson@connectsverige.se.

Tänk på att du inte är bunden till din reservationsplats och kan avboka tills du betalat din faktura.

Din reservationsbiljett är gratis men utbildningen kostar. En faktura kommer skickas innan utbildningen startar. Mer information om kostnaden hittar du längre upp på sidan.

Om kursledaren

Kursledare Stefan Lindholm driver bl.a. ett företag inriktat mot förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Stefan har lång erfarenhet som investment manager med fokus på expansion av teknikbolag. Stefan har bland annat arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. Stefan tar med sig sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete till Connects investerarutbldning.

Datum

11 jan

Tid

13:00 - 17:00

Region

Syd

Stad

Malmö

Adress

Anckargripsgatan 3

Typer

Utbildning

Kalender

Google

Värd

Våra partners