Connect Sverige · Event · Kompetenspanel för Blanche stories

Kompetenspanel för Blanche stories

Bland flertalet nya författarstjärnskott finns även välkända skådespelar- och författarprofiler. Vi anser att kvinnlig åtrå och lust har en helt egen röst och vi distanserar oss från all typ av drogromantik, kroppsfixering och våld. BLANCHEstories vision är att tillfredsställa ditt sinne.

BLANCHEstories universum av noveller och lekfulla guider blir större för varje dag och våra redaktörer knyter kontinuerligt till sig nya författare, skribenter och röster. Bland flertalet nya författarstjärnskott finns även välkända skådespelar- och författarprofiler. Vi anser att kvinnlig åtrå och lust har en helt egen röst och vi distanserar oss från all typ av drogromantik, kroppsfixering och våld. BLANCHEstories vision är att tillfredsställa ditt sinne.

I den här panelen vill vi ha med dig som kan bidra med:

  • Sälj B2C – Smarta partnerskap 
  • Sälj B2C – Smart marknadsföring (inte Meta plattformar)
  • Sälj B2C – Bästa konverteringsstrategi
  • Internationalisering B2C – ToDo/Not ToDo…

Anmäl dig här

Blanche Stories har under ett antal månader deltagit i programmet Evolve, och fått stöd av våra fantastiska partner att fila på ägarfrågor, marknadsföring , hållbarhet, internationalisering mm.

Du som blir utvald till panelen kommer att få mer information inför mötet, så att vi kan ha en väldigt konkret dialog som hjälper bolaget att växa på bäst sätt. Vi gör vårt bästa att välja deltagare snabbt och effektivt, därför är det också bra om du bokar din plats så snart som möjligt.

Datum

23 feb

Tid

09:00 - 11:00

Region

Öst

Adress

Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

ICS / Google

Värd

Våra partners