Connect Sverige · Event · Perspektiv­genomlysning med Safety First

Perspektiv­genomlysning med Safety First

Vi söker till denna perspektivgenomlysning kompetenser inom: Marknad; PR och Varumärke, Tillverkning/produktion, Affärsutveckling, Sortimentsutveckling och Lagerprocesser med digitalisering.

Om Safety First AB

Safety First AB grundades 1984 och har sitt säte i Partille, utanför Göteborg, där kontor, lager och tillverkning finns. Företaget omsatte under 2021 24,9 miljoner kr och 2022 förväntas omsättningen öka till 26,5 miljoner kr. Totalt har företaget 7 st. anställda varav 3 st. arbetar på kontoret och 4 st. arbetar på lagret/tillverkning.

Huvudsaklig verksamhet för Safety First är försäljning av entré- och arbetsplatsmattor till återförsäljare i Skandinavien och Finland. Störst fokus ligger på ergonomiska mattor till industrin men de har även ett brett sortiment inom mattor till kontor, butiker, entréer och våtrum. En stor del av mattorna säljs på konfektion men företaget levererar även mycket specialtillverkade mattor efter kunders önskemål. Inom det segmentet är Safety First marknadsledande.

Safety First har som ambition att öka sin lönsamhet genom att utöka sitt marknadsarbete, utveckla sitt sortiment samt förbättra och effektivisera processerna kring lager och logistik. Detta samtidigt som man behåller den fina företagskultur som är en av de viktigaste framgångsfaktorerna.

Läs mer på deras hemsida.

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • Marknad, PR & Varumärke
  • Tillverkning, produktion
  • Affärsutveckling
  • Sortimentsutveckling
  • Lagerprocesser – digitalisering

Sista anmälningsdag är 23 januari.

Datum

31 jan

Tid

09:30 - 11:30

Region

Väst

Stad

Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners