Connect Sverige · Event · Perspektivgenomlysning Prefab Construction i Getinge AB

Perspektivgenomlysning Prefab Construction i Getinge AB

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet: Bygga bolag i tillväxt i fasen ca: 100 - 250 msek, HR och att bygga organisation, från litet till medelstort bolag, Komplex försäljning och nyckelkundsbearbetning, Erfarenhet kring ledarskap i tillväxtfas

Om Prefab Construction i Getinge AB

Prefab Construction är en leverantör av prefabricerade, installationsfärdiga betongbyggnader till svensk el- och kraftindustri sedan 1997.  Deras kunskap, erfarenhet och specialisering inom området har med tiden gett dem en marknadsledande position.

Idag har de 12 konstruktörer och projektledare anställda på kontoret i Halmstad. De har etablerat samarbeten med de främsta producenterna av betongelement och har ett rikstäckande nätverk av montörer. Ett flertal personer är sysselsatta i Prefab Construction-projekt över hela landet varje dag och de börjar även etablera sig i Norge.

Deras arbetssätt gör dem konkurrenskraftiga, såväl i större som mindre entreprenader. De är stolta över det återkommande förtroende som deras kunder ger dem.

Prefab Constructions affärsidé är att konsekvent leverera prefab-byggnader till rätt kvalité och pris samt i tid till energisektorn i Norden. Bolaget befinner sig i tillväxtfas och marknaden ser ut att växa de närmaste åren.

Läs mer på deras hemsida

 Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • Bygga bolag i tillväxt i fasen ca: 100 – 250 msek
  • HR och att bygga organisation, från litet till medelstort bolag
  • Komplex försäljning och nyckelkundsbearbetning
  • Erfarenhet kring ledarskap i tillväxtfas

Sista anmälningsdag är 16 februari.

Datum

02 mar

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners