Connect Sverige · Event · Sista Connect Sessions-Framtidens hållbarhet

Sista Connect Sessions-Framtidens hållbarhet

FINAL för Connect Sessions med flera prisbelönta talare på scen, interaktiva aktiviteter och "framtidens hållbarhet" som tema. 

Välkommen på vår stora FINAL – det 80:e och sista tillfället för Connect Sessions med ”framtidens hållbarhet” som tema där du får träffa flera prisbelönta talare på scen, delta i interaktiva aktiviteter. 

Hållbarhet är så mycket mer än miljö och certifieringar, och kommer vara en allt viktigare framgångsfaktor för att lyckas som entreprenör.

Under detta sista Connect Sessions lyssnar vi på Cecilia Sjögren från SEB som pratar om vikten av att förstå sina intressenter för att lyckas i sitt hållbarhetsarbete och får inspiration av tre av Västsveriges vassaste entreprenörer som berättar hur de konkret har tänkt och gjort i sina bolag.

Denna gång ses vi fysiskt hos vår huvudpartner SEB som står värd i centrala Göteborg, nätverkar på plats och medverkar i interaktiva övningar för att gå ifrån eventet med konkreta actions att ta i den egna verksamheten.

PROGRAM

08.30 – Frukost och mingel

09:00 – Scenprogrammet drar igång

10.00 – Avslutning

DAGENS TALARE

Cecilia Sjögren, Hållbarhetsansvarig inom SEB

Cecilia arbetar på SEB Sustainable Banking och är Hållbarhetsansvarig inom företagssegmentet i kontorsdivisionen.

Baserat på kunders behov utvecklar vi produkter och rådgivning, deltar på seminarier och driver strategiska initiativ för att bidra till SEBs ambitioner inom hållbarhet. Hon bor i Stockholm men har en förkärlek för Västkusten och är i Göteborg så ofta hon kan.

Ida Näslund, Grundare av Mounid

Ida är i grunden textildesigner och driver startupföretaget Mounid som utvecklar en unik färg för textil- och modeföretag med hjälp av mikroalger.

Läs om hur Mounid blev valda till Årets Impactmaker i Venture Cup!

 

Johanna Nissén Karlsson, VD & Grundare av Vividye

Vividye möjliggör återanvändning och återvinning av textilier genom en helt ny innovation, borttagbara textiltryck. 

Titta på när Vividye var ett av 3 hållbara, Nordiska entreprenörsbolag intervjuade av BBC!

 

Natali Suo, Medgrundare av Meela

Meela är ett Göteborgsbaserad mental healthtech-startup som matchar kvinnor till deras bäst lämpade psykolog eller psykoterapeut genom en forskningsbaserad matchningsalgoritm.

Natali är även grundare av Sveriges största plattform för kvinnor som lider av stressrelaterad psykisk ohälsa, Stressgäris.

Läs om hur hon och Meela vann DiDigitals Female Founder!

 

INFO

Detta Connect Sessions kommer spelas in men inte sändas digitalt. Har du som kommer allergier anger du det i formuläret nedan och har du frågor kan du kontakta Anna Linner Bassani. 

Varmt välkommen!

Datum

22 feb

Tid

08:30 - 10:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Östra Hamngatan 24

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners