Connect Sverige · Event · Speedpitch Region Syd

Speedpitch Region Syd

Denna gång kombinerar vi speedpitchen med vårt efterlängtade Glöggmingel för att skapa en magisk avslutning på året. Förbered dig på en julstämning utöver det vanliga.

Välkommen till årets sista Speedpitch!

Denna gång kombinerar vi speedpitchen med vårt efterlängtade Julmingel för att skapa en magisk avslutning på året. Förbered dig på en julstämning utöver det vanliga och låt dig inspireras av fyra enastående företag som kommer att pitcha sina fantastiska idéer för er investerare.

  • Kl 15.00 smäller det igång med en kraftfull, inspirerande och spännande pitch. Du kommer inte vilja missa ett enda ögonblick när dessa visionära entreprenörer avslöjar sina grymma planer för framtiden.
  • Kl 16.00 är det dags för investerarna att samlas i ett rum och diskutera de nyligen presenterade bolagen. Som en extra bonus kommer även entreprenörerna att få lyssna på en inspirerande föreläsning.

Efter gruppdiskussionerna är det dags för speeddejting/ mingel mellan er investerare och bolagen.

  • Kl 17.00 startar vårt fantastiska Julmingel där vi välkomnar hela Connects nätverk för att fira in julen på bästa sätt. Det kommer bli en storslaget mingel med härlig plockmat, glädje och gemenskap där vi kan knyta värdefulla kontakter och skapa dina minnen tillsammans. För att få mer information om Julminglet, vänligen följ denna länk: Kommer snart

Häng med oss hela eftermiddagen där vi tillsammans avslutar året med en härlig energi, inspiration, glädje och nya affärsframgångar. Det här är något du inte vill missa!

Plats: TBD
Digitalt: TBD

 

Speedpitchen delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden genom projektet IRIS.

Datum

07 dec

Tid

12:00 - 15:00

Region

Syd

Typer

Investerarträff

Kalender

Google

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners