Connect Sverige · Event · xTactors kompetenspanel – ”beyond seeing and hearing”

xTactors kompetenspanel – ”beyond seeing and hearing”

We believe in communication beyond seeing and hearing

Visst brukar din mobil, klocka eller annan digitalt enhet vibrera för att påkalla din uppmärksamhet, det är dags att ….. Men tänk om vibrationen skulle  innehålla själva budskapet och din hjärna kunde tolka det undermedvetet.

xTactor har idag ett nära samarbete med Synskadades Riksförbund som är den första målgruppen för Xband, vi kliver in i en fantastiskt spännande värld som handlar om:


I den här panelen söker vi kompetens kring

  • Intäktsmodell:  prenumerationstjänst eller produktförsäljning?
  • Hur beskriver vi stora tekniska möjligheter utan att framstå som ofokuserade?

 

Anmäl dig här

Brain-computer interface (BCI), ett gränssnitt för att kommunicera direkt mellan nervceller och teknisk apparatur. Ett brain-machine interface kan omfatta de två möjligheterna att avläsa information från hjärnan och att sända information till den.) Och Zero UI (Zero User Interface) is the movement of interfaces away from screens and toward artificial intelligence.)

Du som blir utvald till panelen kommer att få mer information inför mötet, så att vi kan ha en väldigt konkret dialog som hjälper bolaget att växa på bäst sätt. Vi gör vårt bästa att välja deltagare snabbt och effektivt, därför är det också bra om du bokar din plats så snart som möjligt. 

Datum

10 mar

Tid

09:00 - 11:00

Region

Öst

Stad

Digitalt

Adress

Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners