Jobba hos oss

Hos Connect är vi ett litet och engagerat team som arbetar kreativt och engagerat för att entreprenörer, investerare, experter, mentorer och andra matchas och möts i meningsfulla och inspirerande aktiviteter. Både i våra affärsutvecklingsprogram och i fristående aktiviteter.

Vill du vara en del av Connect och tycker att det verkar spännande att arbeta med dessa saker så tveka inte att höra av dig oss.

Aktuella tjänster

Just nu söker vi en Ledare för expansion med samhällsnytta för att tillsammans med teamet leda vår tillväxt strategiskt och operativt.
Mer om tjänsten hittar du på Happyr där du också ansöker om du är intresserad

Varför arbetar vi på Connect?

  • Elisabeth – Att arbeta på Connect ger mig en mängd värdefulla saker i vardagen som jag verkligen uppskattar.Två av dem som är viktiga för mig är – Nya kunskaper och varaktiga relationer.
  • Therese – Att varje dag jobba nära och tillsammans med både investerare och entreprenörer i ett sammanhang som hela tiden drivs av viljan att göra skillnad gör att jag utvecklas. Att samtidigt ge av min egen kompetens och engagemang för att andra ska nå sin fulla potential och framgång gör det bara ännu bättre!
  • Hannes – Jag drivs av att få vara med om att förverkliga drömmar som kan förändra framtiden
  • Magnus – Att få utlopp för kreativitet och skapa aktivtetsformat som överträffar förväntningarna och leder till konkreta förbättringar eller ringar på vattnet.

Läs mer om oss i teamet här.

Kalendarium

2019-09-24 Connects TillväxtarenaStockholm
2019-10-04 InvesteringsmöteStockholm
2019-10-07 Connects frukostStockholm
2019-11-04 Connects frukostStockholm

Våra finansiärer och huvudpartner