Jobba hos oss

Hos Connect är vi ett litet och engagerat team som arbetar kreativt och engagerat för att entreprenörer, investerare, experter, mentorer och andra matchas och möts i meningsfulla och inspirerande aktiviteter. Både i våra affärsutvecklingsprogram och i fristående aktiviteter.

Vill du vara en del av Connect och tycker att det verkar spännande att arbeta med dessa saker så tveka inte att höra av dig oss.

Aktuella tjänster

Just nu söker vi två nya styrelseledarmöter.
Vi söker nu 2 nya ledamöter till styrelsen med tillträde i samband med Connect Östs årsstämma i maj.
Vi tror att du har en bakgrund som entreprenör, investerare eller business matchmaker i någon form. Du har ett brett nätverk inom svenskt näringsliv, entreprenörer, startups, investmentbolag eller offentliga finansieringsorgan. Du har troligen drivit ett eller flera bolag och gjort någon eller några framgångsrika exits. Idag verkar du sannolikt som investerare, rådgivare eller arbetar i en eller flera styrelsen för ett eller flera bolag där du har olika typer av intressen.

Är du intresserad så finns här mer information om vilka kompetenser vi söker och var du vänder dig med ansökan.

Varför arbetar vi på Connect?

  • Elisabeth – Att arbeta på Connect ger mig en mängd värdefulla saker i vardagen som jag verkligen uppskattar.Två av dem som är viktiga för mig är – Nya kunskaper och varaktiga relationer.
  • Therese – Att varje dag jobba nära och tillsammans med både investerare och entreprenörer i ett sammanhang som hela tiden drivs av viljan att göra skillnad gör att jag utvecklas. Att samtidigt ge av min egen kompetens och engagemang för att andra ska nå sin fulla potential och framgång gör det bara ännu bättre!
  • Hannes – Jag drivs av att få vara med om att förverkliga drömmar som kan förändra framtiden

Läs mer om oss i teamet här.


Våra finansiärer och huvudpartner