Connect Dagen

Vår största aktivitet varje år innehåller spännande ämnen från intressanta estradörer, fina möjligheter att bekanta dig med våra entreprenörer, partners och investerare och gott om tid för nya givande affärsrelationer. En eftermiddag med både framåt- och tillbakablickar i sann entreprenörsanda.

Estradörer med nåt att säga

Vi vill engagera spännande talare i ämnen som kan vara banbrytande, reflekterande, inspirerande, djupgående eller bara riktigt roliga. Vi lägger in den extra växeln för att leta utanför våra närmsta kretsar och oftast finns något intressant för alla. De kärnfulla föredragen på 15 minuter gör Connect Dagen full av energi som aldrig blir långtråkig.

Några av dem som talat tidigare år är Amelia Adamo, Olof Stenhammar, Fredrik Sträng, Hidayet Tercan, Mats Gabrielsson, Ola Saars

 

amelia_535

 

Entreprenörer med nåt att visa

Ta chansen att lära känna deltagare i Språngbrädan och FöretagsAcceleratorn som finns på plats och visar upp sig. I mingelpauserna finns gott om tid att inspireras av deras nytänkande och energi. Och vem vet – kanske hittar du en ny samarbetspartner, leverantör eller kund bland dem eller bland våra Huvudpartners som också finns på plats.

 

entr_visa

affarsrelationer

 

Affärsrelationer som är nåt att ha

Connect handlar om att koppla ihop människor som kan bli framgångsrika tillsammans och därför är stunderna för samtal och att lära känna nya människor en viktig del av eftermiddagen. Förfriskningar med lättare tilltugg där möjligheterna att reflektera över de nya kunskaperna och knyta djupare eller fler affärskontakter blir helt naturligt. Kanske går du hem med några av dina affärsmässigt nyttigaste kontaktuppgifter i fickan?

 

arets_entreprenor_2015

 

Bokslut, priser och framtiden

Lite plats tar vi själva också, det är ju vår största dag på året. Vi berättar litegrann om vad Connect Sverige åstadkom under förra året och vilka aktiviteter, projekt eller samarbeten som är på gång. Och så måste vi få dela ut pris till årets Entreprenör, årets Tillväxtföretag och årets partner för det är dom värda.


Våra finansiärer och huvudpartner