Entreprenörer

Om du har ambitionen och förmågan att växa men vill nå dina mål snabbare och accelerera din tillväxt, då är Connect rätt val! Våra tillväxtprogram erbjuder nya affärsmöjligheter och värdefulla kontakter som ger nya insikter och råd för din tillväxt.

Verkliga och varaktiga resultat

Vi erbjuder dig som entreprenör en strategisk genomlysning av affären och strukturerad återkoppling från ett relevant, objektivt och professionellt nätverk från näringslivet. Detta säkerställer och förkortar vägen till verkliga och varaktiga resultat.

Våra processer ger resultat. Ca 65 % av de bolag som pitchar genomför en nyemission. Medelinvesteringen i bolagen vi jobbat med ligger på 3,9 MSEK och medianen på 3,2 MSEK, och under 2008-17 genomfördes nyemissionen till ett värde av 2,2 miljarder bland Connects alumner. Det kallar vi tillväxt på riktigt.

Vi är även stolta över ett NPS (Net Promoter Score) om 74 vilket vittnar om att många av de bolag och partner som jobbar med oss tycker att andra ska göra det också.

Helt rätt för dig som vill växa

Connects tillväxtprocesser förbereder dig som entreprenör för att söka och ta in kapital. Vi gör dig helt enkelt redo för tillväxtresan.

Kontakta oss och anmäl dig

Hör av dig till oss om du vill och är redo att ta nästa steg i er utveckling. Kontakta Alex Esser eller Jonatan Tops för att stämma av din verksamhet mot våra processer och se om vi kan hjälpa er vidare.

 

Vad tycker andra?

Varje år träffar vi uppåt 150 bolag varav ca. 50 kvalificerar sig att genomgå vår tillväxtprocess. Många av dem tar in avsevärda mängder kapital för att ta sina idéer och bolag vidare – hela 68 % av pitchande bolag 2018 genomförde en nyemission. Medelinvesteringen ligger på 3,9 MSEK & median 3,2 MSEK, och under perioden 2008 – 2017 genomfördes nyemissioner till ett värde av 2,2 miljarder bland Connects alumner. 

 


Våra finansiärer och huvudpartner