Medlemskap i Connect

Ta del av ett stort och levande nätverk med entreprenörer, företagsledare och privata investerare och ett flertal betydelsefulla företag och organisationer från södra Sveriges näringsliv. Vårt nätverk av kompetenta medlemmar expanderar hela tiden – varmt välkommen till Connect Sverige Region Syd!

Ett värdestyrt medlemskap

Connect är en ideell medlemsorganisation vilket innebär att alla deltagare är betalande medlemmar. Medlemmarna blir del av den både regionala och nationella gemenskap som är grunden till hela Connects verksamhet, och kärnvärdet med att vara med i Connect uppstår när man väl engagerar sig.

Det är först då, när du delar med av dig egen kompetens och erfarenhet och tar chansen att själv utvecklas genom att delta på paneler, gå utvecklingsprocess, nätverka eller medverka på någon av våra utbildningar, som helheten faller på plats. Det är då magin med Connect blir tydlig.

Som medlem få man bland annat…

Komma nära innovation och entreprenörskap

  • Möt 60 startups/år
  • Tech- & trendscouting
  • Investeringsscouting
  • Inspiration

Medlemsavgifter Connect Sverige Region Syd 2021

Man kan bli medlem i Connect som privatperson eller som juridisk person/enskild firma. Vi har även ett separat affärsängelnätverk och partnerprogram som kommer med andra och djupare värden – läs gärna mer om att bli investerare inom Connect eller att bli partner. För 2021 gäller:

  • Privatperson 1000 kr/kalenderår (enskild medlem)
  • Juridisk person/enskild firma 2500 kr/kalenderår.
  • Medlemskap i Connects affärsängelnätverk 3000kr/kalenderår vilket tillkommer som en serviceavgift utöver medlemsavgiften ovan med anledning av det bland annat det dealflow man får som investerare.

Har du frågor om medlemskapet? Kontakta André Johansson.
Har du redan bestämt dig? Du registrerar dig är.

Varmt välkommen in i Connect-gemenskapen!


Våra finansiärer och huvudpartner