FöretagsAcceleratorn®

Connects FöretagsAcceleratorn® är en affärsutvecklingsprocess där vi tillsammans jobbar med de strategiska frågor som krävs för att nå långsiktiga resultat. Du som företagsledare får stöd av mentorer för att ta fram en djupare strategi, får genomlysning av affärsplanen av en panel med kompetenta individer från näringslivet, och hjälp att ta stegen vidare.

Processen riktar sig till industri-, bygg-, tjänsteföretag och grossister i Uppsala län med en omsättning på ~10-40 miljoner. Connect hjälper flera hundra företag om året att ta nästa steg, realisera sina drömmar och få rätt verktyg, kompentens och struktur på plats för att möjliggöra hållbar tillväxt.

Det finns fler än de företag du mötte i videon som vittnar om sina framsteg tack vare programmet. Läs vad de har att säga om sina förväntningar innan och resultaten efter processen.

Ger dig kraft att växa

Under Connects FöretagsAcceleratorn® startar vi en process där företagaren tillsammans med experter från näringslivet arbetar fram beslutsunderlag, klarlägger strategier och gör upp en handlingsplan. Vårt mål är att företaget ska gå stärkt ur processen med nyvunna insikter, kunskaper och ett handplockat nätverk för fortsatt arbete mot lönsam tillväxt. Utformningen av en tillväxtstrategi kan även vara ett tillfälle att involvera och motivera ledningsgruppen.

För att ge extra stöd och energi utser vi även mentorer/affärscoacher som matchar företagets behov som arbetar med företagaren under de första två faserna. Företagaren tillsammans med mentor/mentorer arbetar fram strategiska frågor som krävs för att nå långsiktiga resultat. Resterande tidsperiod arbetar företagaren på egen hand med strategifrågorna.

Själva upplägget är uppdelat i tre faser (Analys, Åtgärd och Tillväxt) som alla syftar till ta konkreta grepp för att få fart på tillväxten.

I slutet av fasen ”Analys” genomgår företaget en kompetenspanel. Denna kompetenspanel delar med sig av kunskap och erfarenhet inom olika områden som är avgörande för att utveckla ditt företag framgångsrikt.

 

Intresseanmälan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Kalendarium

2020-12-02 Green Investment DigitalMötesplats
2020-12-09 Investeringsmöte Q4 - 9 decemberMötesplats
2020-12-16 Redo för kapital?Mötesplats

Våra finansiärer och huvudpartner