Connect Sverige · Våra erbjudanden · Connect Investment Readiness Program

Connect Investment Readiness Program

Hos oss får du verktygen du behöver för att möta framtida investerare.

Ett unikt program

Programmet vänder sig till er som vill ta in externt ägarkapital för att växa och utvecklas. Till er som har höga ambitioner och tänker stort.

I programmet kopplas ni ihop med en affärsängel som blir er mentor under hela processen. Mentorn ger konkreta förslag baserade på de önskemål som investerarna har.

När ni känner er helt redo och alla bitar har fallit på plats, får ni möjlighet att testpitcha inför en panel med investerare som ger skarp feedback. Därefter får ni pitcha på riktigt inför Sveriges största investerarnätverk. Det är en unik möjlighet att hitta rätt investerare för er och ert bolag.

Detaljerna

Programtid: 8 veckor
Nästa start: Nästa batch startar 14/9. Vi håller introduktionsmöten i slutet av augusti och antagning löpande tills dess.
Innehåll: 5 workshops med fokus på finansieringsresa, presentationsmaterial, bolagsvärdering, Due Diligence och avtalsvillkor vid investering.
Deltagande: Platserna är begränsade. 5 startups väljs ut 4 gånger per år
Urval: Urval sker efter kriterierna nedan och sökande bolag får besked senast 1 april.
Pay-it-forward: Connect är en ideell förening. Medlemskap kostar 2500kr/år. Om en investering genomförs i anslutning till programmet tillkommer en fast pay-it-forward fee á 30 000 kr som möjliggör samma process för kommande startups.

Vi vill även att ni bifogar en pitchdeck där ni berättar om vad ert mål med bolaget är och vad ni tror att ni behöver mest hjälp med för att nå dit.

Här hittar du info om vad en pitchdeck ska innehålla

Vill du bli investeringsredo?

För att vara med behöver du ha:

  • En skalbar affärsmodell
  • Hög ambitionsnivå
  • Målmarknad på över 100 miljoner
  • MVP på plats
  • Bildat AB med säte i Skåne

Stämmer det här in på dig och ditt företag så är du varmt välkommen att kontakta oss.