Connect Sverige · Våra erbjudanden · Entreprenörsnätverk

Entreprenörsnätverk

I nätverket får du som entreprenör ett sammanhang för ny kunskap, inspiration och möten med andra likasinnade. Här samlas Connectbolagen och andra som brinner för innovation och entreprenörskap.

Personlig mentor

Som medlem har du möjlighet att få en personlig mentor som under 5 timmar hjälper dig att reda ut och diskutera utmaningar som ni har i ert företag eller du har som ledare.

Träffa andra

Få inbjudningar till frukostar, After Work, workshops och annat där du kommer  att träffa andra entreprenörer, få ny kunskap och inspireras av både kända entreprenörer och nya stjärnskott. Givetvis både digitala som fysiska mötesplatser.

Mer kunskap

Vi vet att det alltid finns behov av att lära sig nytt och mer. Därför kommer vi regelbundet arrangera exklusiva workshops i relevanta ämnen ledda av experter och erfarna entreprenörer.

 

Pay-it forward

Lär dig själv, bidra med din kunskap och bygg ditt eget nätverk som deltagare i Connects kompetenspaneler där du får träffa nya innovativa startups och tillsammans med andra hjälpa dem vidare på sin resa.

Program hösten 2021

September
Frukost med Jon Hauksson, grundare av Storytel

Oktober
After Work
Workshop – Immeteriella tillgångar med PRV och Höiberg

November
Frukost med John Elvesjö, grundare av Tobii
Workshop – Etablera dig i Tyskland och USA

December
After Work

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så återkommer vi med information om hur du kan bli medlem om du inte redan är det och mer detaljer om planerade aktiviteter.