Connect Sverige · Våra erbjudanden · FöretagsAcceleratorn

Företags­Acceleratorn

Vi vet hur man når långsiktiga resultat som verkligen räknas. I FöretagsAcceleratorn får du stöd att ta fram en djupare strategi och hjälp att ta viktiga steg framåt.

Vem vänder vi oss till?

Att växa är en viktig del i ett företags utveckling. Men hur ska man göra för att ta sig vidare från där man står? FöretagsAcceleratorn® vänder sig till etablerade SME:er som vill ta tag i sitt tillväxtarbete på ett konkret sätt.

Genom våra tillväxtprocesser kommer du kunna ta ditt företag på en riktig framgångsresa.

Analys

Tillsammans gör vi en genomgående analys av ditt företag och du kopplas sedan ihop med en mentor. Ni går igenom analysen och gör dig redo att möta ett handplockat team av entreprenörer och experter som valts ut baserat på era utmaningar.

Åtgärd

Tillsammans med ditt team går ni igenom olika områden som kan utvecklas i ditt företag. Du kommer få input från personer med olika bakgrund och erfarenhet, som ser på ditt företag och hur ni ska växa vidare med helt nya ögon.

 

Advisory Board

Efter avslutad process finns olika sätt att gå vidare, exempel med en advisory board som hjälper dig att omsätta all input du fått till handling. Målet är att företaget ska gå stärkt ur processen med nyvunna insikter, kunskaper och ett större nätverk.

Redo att växla upp?

Har du: 

  • En stark vilja och stor förmåga att växla upp din verksamhet?
  • Ett drivet ledarskap som är öppet för input och feedback?
  • En omsättning mellan 10-400 miljoner?
  • Ambition på 25-30% omsättningsökning?

Då vill vi gärna höra från dig!

Kontakta oss så återkommer vi med mer information.