Connect Sverige · Våra erbjudanden · Hela Sverige Pitchar

Hela Sverige Pitchar!

Här möter Sveriges största investerarnätverk handplockade bolag från norr till söder.

En unik, nationell arena

Under två halvdagar kör vi fyra block med olika branscher i fokus. Under dessa möter du bolag som söker nya delägare som vill vara med och bygga nästa succéföretag.

 

I varje block pitchar 4-5 bolag och det finns möjligheter att ställa frågor. För dig som sedan vill prata mer med något bolag och träffa andra investerare som också är intresserade kommer vi i mindre grupper ge möjlighet till fler frågor och diskussioner.

Nästa tillfälle…

… för Hela Sverige pitchar är 24 & 25 augusti 2022!

Inbjudna är medlemmar i Connects investerarnätverk. Nätverket är aktivt i Connects fem regioner från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Det är ett perfekt tillfälle att hitta nya spännande investeringsmöjligheter och bredda ditt nätverk med investerare i Sverige. Samtliga möten är digitala och du väljer själv vilka block du vill vara med på när du anmäler dig.

Om du är medlem har du fått lösenord på mail och kan boka din plats direkt i kalendariet.

Vill du komma som gäst? Kontakta Ludwig Stendahl så hjälper han dig vidare.

Connect är ett fantastiskt community där jag på ett effektivt och trevligt sätt möter nya spännande bolag.

På bara några timmar hinner jag se ett antal pitchar, nätverka med entreprenörer och träffa andra ängelinvesterare. Ett koncept som passar mig perfekt! Att resa kapital för ett ungt bolag är ofta en utmaning. Där ger Connect den perfekta supporten för att snabbare bli redo för investment.

Anna Langåker

Investerare

Det blev 4,5 miljoner!

Ursprungligen sökte vi 3,5 men eftersom vi fick ett jättefint gensvar fick vi även lyckan att välja och ta in mer när vi hade chansen.

Emelie Strömshed

Anatomic Studios

Nu lyfter vi!

Tack vare investeringen på 5 miljoner som kom in via Connect har vi kommit igång. Nu är det spikrak accelerationskurva rakt uppåt och nu lyfter vi!

Micael Törnblom

Cyto365

Connect har ett gediget nätverk av investerare

De sitter på mycket kompetens och har bra koll på dynamiken i startup-världen. Som investerare uppskattar man att Connect organiserar ett antal investerarmöten per år där vi får träffa bolag som är kvalitetssäkrade och som är i behov av kapital och tilläggs kompetens, för att accelerera tillväxtfasen. Utöver detta organiserar Connect ett antal nätverksmöten med aktuella innehåll som gör att man bygger på sin egen kompetensbas.

Tommy G Klein

Investerare

Connect överträffade våra förväntningar.

Vi upptäckte själva under processens gång att det var svårt att nå ut till privata investerare. Med hjälp av Connect kunde vi nå ut till dem på ett effektivt sätt och få upp deras intresse. Resultatet blev att vi kunde utöka rundans storlek till 8 miljoner kronor och dessutom få in investerare med rätt profil i bolaget.

Axel Hellström

VD, DialogTrail

Partners

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige. Här nedan ser du ett urval av dem.