För entreprenörer

 

Connect Väst är en ideell organisation med ett stort regionalt nätverk vars mål är att stimulera skapandet och utvecklingen av tillväxtföretag/entreprenörer och därigenom öka antalet arbetstillfällen i Västsverige.

Våra två tillväxtprocesser vänder sig till företag i olika faser av sin utveckling. Connect jobbar med tillväxtföretag som söker kapital eller kompetens, eller en kombination av båda. Våra kunder befinner sig i ett startup skede eller är idag etablerade små eller medelstora företag. I våra processer sätter vi bolagets behov och utmaningar i fokus och skräddarsyr nätverk runt entreprenören för att kunna jobba med bolagets tillväxtfrågor.

För mer information om våra processer, kontakta närmast ansvarig på ditt regionala kontor eller registrera dig här.

Scaleupanalys – analysera din tillväxt

Är ni redo att skala upp? Omsätter ni mellan 5 och 100 miljoner och har en stor vilja att växa? Connects nya kostnadsfria tillväxtanalys är tänkt att hjälpa er se hur starkt rustade ni är för att växa och skala upp. Med vårt  analysverktyg går vi igenom din tillväxtportential inom sex olika nyckelområden. Mötet tar ca 2 timmar och du får den färdiga analysen digitalt direkt efteråt.

Läs mer om analysen och boka in en träff med vår rådgivningschef här.

FöretagsAcceleratorn®

FöretagsAcceleratorn® vänder sig till små- och medelstora företag som vill ta tag i sitt tillväxtarbete på ett konkret sätt. Genom ett kraftfullt stöd från näringslivet ger Connect företagaren tillgång till ett högklassigt nätverk med kunskap inom en mängd områden och branscher. Med en väl beprövad metod hjälper Connect företagare som står inför expansion, export, ägarskifte eller andra utmaningar i sitt växande.

Här kan du läsa mer om processen, höra vad andra tillväxtbolag säger om sina processer, samt göra en intresseanmälan.

Språngbrädan®

Språngbrädan är vår process för mindre företag i kommersialiseringsfas. Vi kopplar ihop dig med rätt kompetens och med en skräddarsydd panel som ger konstruktiv kritik på din verksamhet och affärsplan, vilket förbereder dig för marknadslansering eller kapitalanskaffning genom vårt unika nätverk av Affärsänglar. 

Läs mer om processen, hur andra bolag upplevde sin resa och gör en intresseanmälan.

Tillväxtkapital

Vårt unika nätverk av drygt 450 investerare och affärsänglar är spridda över hela Sverige och Europa, och drivkraften är ofta en stark vilja att utveckla företag kombinerat med ekonomisk vinning. I Connects processer får du som entreprenör råd och stöd inför mötet med riskkapital och finansiering.

Läs mer om investerarnätverket och våra kriterier för att pitcha för Connects affärsänglar.

 


Våra finansiärer och huvudpartner