Våren innebar en omvälvande tid i hela samhället och företag stod inför helt nya utmaningar. Världen fortsätter vara osäker och sättet vi driver företag på har i många fall behövt ändras. Connect tog i våras snabbt fram en plan för att ta företag igenom osäkerheten, med konkreta och handlingskraftiga åtgärder.

Proaktiv istället för reaktiv

Konkreta åtgärder, kunskap och erfarenhet står till förfogande för företag som har siktet inställt på att fortsätta vara proaktiva och driva sin verksamhet framåt, även när omständigheterna förändras. 

Connect finns i stora delar av Sverige, varje region arbetar nära de lokala företagen samtidigt som den digitala tekniken öppnat upp hela det samlade nätverket.

Navigera & Avancera

Analysera ditt företag 

Är du ägare eller företagsledare som har vilja och potential att växa din verksamhet så erbjuder vi dig en kostnadsfri analys. Du får direkt efter avslutad analys med dig en rad konkreta åtgärder som du kan påbörja att implementera i din verksamhet. Att ta del av erbjudandet är enkelt, fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Analysen är kostnadsfri för att Västra Götalandsregionen och Region Halland tar kostnaden för tjänsten som ett led i de erbjudande som som finns att hjälpa företagen i Västsverige.

Processen Navigera & Avancera

För ägare och företagsledning som förutom att ha vilja och potential att driva sin verksamhet framåt, också ser värdet av feedback utifrån så kan vi erbjuda ett kostnadsfritt nästa steg.

Under 30 dagar får ägare/företagsledaren tillgång till en coach som stödjer företagaren att ta fram en taktisk handlingsplan. Handlingsplanen har en horisont på ett år och lägger vikten vid att hantera näringslivets utmaningar i det korta perspektivet.

Arbetet med coachen följs direkt av en taktisk workshop med ett antal experter som ger feedback, tips och råd hur verksamheten kan ledas framåt. För att det sedan ska bli enkelt att gå till handling tillsätts några av dessa experter att under ledning av coachen hjälpa företaget att ta nästa steg.

Vi har samlat allt på en resurssida med tillhörande videoklipp som förklarar alla delar.

 

 

 

Har du frågor? Kontakta oss!

Vill du bidra med din kompetens?

Vi är många personer som är med och bidrar i Navigera och Avancera. Vårt unika nätverk ställer upp kostnadsfritt och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till de Västsvenska företag som deltar. Vill du också vara med och dela med dig?

 


Våra finansiärer och huvudpartner