Connect Sverige · Event · Perspektivgenomlysning Luna Vingård och Restaurang

Perspektivgenomlysning Luna Vingård och Restaurang

Välkommen med din intresseanmälan för Luna Vingård och Restaurang. De söker perspektiv/erfarenhet inom Destinationsutveckling, Varumärke, Kommunikation, Hållbarhet, Lönsamhet, Finansiellt stöd kopplat till bolagsform, Byggnation av vinhus och Vinförsäljning Read More

Om Luna Vingård och Restaurang

Luna Vingård och Restaurang är en spansk restaurang och vingård. Från början var det endast café och restaurang (Luna Café), där det serverades mindre rätter (tapas) och fika och öl/vin.
Nu har företaget vuxit till vad det är idag; en välkänd restaurang och vingård som erbjuder allt från tapas till avsmakningsmenyer, catering, vinprovning samt vingårdsguider.
Under lågsäsong arbetar verksamheten med gruppbokningar, catering, event såsom vinprovningar etc.
Restaurangen har funnits i snart 20 år och har vanligtvis öppet från april till september. Från i år har Luna anställt en restaurangchef på heltid och utöver detta har verksamheten extraanställda som kommer in vid behov. Under föregående högsäsong (juni-aug.) hade företaget ca 20-25 anställda och en omsättning på 4 msek. Företaget vill renodla sitt varumärke och uppnå ekonomisk hållbarhet.
Verksamheten har flera avdelningar som kan påverka hur verksamhetens varumärket upplevs. Vidare överstiger vingårdens kostnader vingårdens intäkter.
Fokus ligger på företags struktur, varumärke, erbjudanden och ekonomisk hållbarhet. Vidare finns ett intresse för hållbarhetsfrågor i alla dimensioner.

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • Destinationsutveckling
  • Varumärke
  • Kommunikation
  • Hållbarhet
  • Lönsamhet
  • Finansiellt stöd kopplat till bolagsform,
  • Byggnation av vinhus
  • Vinförsäljning

Läs mer på deras hemsida

Datum

26 apr

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners