Connect Sverige · Skåne · Tillväxtplanen

Connect Syd

Connect är Skånes bästa nätverk för entreprenörer – en non-profit med ett enda uppdrag: att förkorta din väg till framgång.

Jag vill bli medlem!

Connect i ett nötskal

Connect har kontor i hela Sverige och genom oss har du tillgång till ett nätverk på närmare 15 000 personer från hela näringslivet, Sveriges största nätverk för aktiva affärsänglar, samt ett stort antal nätverksträffar och utbildningar inom allt möjligt rörande entreprenörskap och företagande.

I Region Syd jobbar vi främst med startups som behöver resa kapital och företag som ska ta nästa steg i sin utveckling.

Genom våra processer ser vi till att startups 100% redo för att träffa investerare och matchar dem sedan med Connects Investerarnätverk (det största av sitt slag i Sverige).

Kort sagt matchar vi tidiga företag med rätt kompetens, kapital och kontakter för att de ska växa snabbare och bättre.

Ett helt unikt nätverk

Connect är i grunden en ideell förening och vår medlemmar utgör ett nätverk på över 800 personer från hela Skåne. Det är en unik community där näringslivet, entreprenörer och affärsänglar möts för att dela kunskap och göra bra affärer.

På våra träffar och events får du möjlighet att träffa en bred mix av personer och bakgrunder. Drivna företagare, investerare, sakexperter och rådgivare från näringslivets alla hörn och kanter samlas.

Man kan säga att nätverket är ytan där entreprenörer får möta näringslivet på riktigt, lära känna investerare och hitta den kompetens och erfarenhet de behöver för att bygga hållbara och snabbväxande bolag.

Vad vi gör och för vem

Vi har tre stora målgrupper – entreprenörer, investerare och partners/näringslivet – som alla finns representerade i nätverket.
Vår uppgift är att se till att alla får möjligheter att bygga nya relationer, lära sig mer om entreprenörskap & kapitalanskaffning, och bli matchande med andra spännande personer i nätverket.

 

Vill du blir en del av nätverket?

Man vet aldrig vem man träffar hos oss.

Kanske är det din nästa VD, nästa satsning, eller någon som kan precis det du behöver veta. Oavsett vem, kan vi garantera att du hittar rätt personer för just dig, ditt företag och dina behov i nätverket.

Som medlem i föreningen får du komma på event & nätverksträffar, utbildningar & workshops, bidra med din kompetens, samt hålla dig uppdaterad på det senaste inom Skånes startupscen.

Medlemskap kostar 2500 kr/år och då får du tillgång till alla medlemsträffar och kompetensen i nätverket.

Jag vill bli medlem!

Nästa: För startups

Driver du ett startup?

Då har du hamnat rätt. Hos oss kan du som entreprenör bygga nätverk, skapa relationer med affärsänglar, samt skaffa dig nya kunskaper som kommer att hjälpa dig lyckas med att resa kapital och bygga ett hållbart bolag.

Hur? Jo, antingen genom att:

  • Komma på event & workshops
  • Gå tillväxtprocessen Språngbrädan® för att bli helt redo att ta in kapital
  • Pitcha inför investerarnätverket
  • Bli matchad mot rätt personer i nätverket

Medlemskap kostar 2500 kr/år och då får hela teamet komma på våra event och nyttja kraften i nätverket.

Res kapital med Connect – sök Språngbrädan®

Nästa: För scaleups

Vill du boosta din tillväxt?

För bolag som är förbi startup-fasen och vill ta nästa kliv i utvecklingen erbjuder vi tillväxtprogrammet Tillväxtplanen.

Tillväxtplanen är ett koncentrerat program som hjälper 10 utvalda företag att öka sin tillväxt och stärka sitt nätverk. Under 6 tillfällen träffar du experter från våra partners i en grupp med 8-10 andra företagsledare och får nya perspektiv och kunskap om en rad relevanta områden för att öka ditt bolags tillväxt.

Läs mer om Tillväxtplanen och sök programmet

Nästa: För investerare

Redan rutinerad affärsängel eller nyfiken på att bli investerare?

Du är välkommen oavsett. Som medlem i Connects Investerarnätverk blir du en del av en av Sveriges största community för aktiva affärsänglar.

Vi erbjuder ett kvalitetssäkrat dealflow, utbildningar och kompetenshöjning på olika sätt, samt ett grymt nätverk med likasinnade – allt för att du ska göra bättre affärer.

Både du som redan är erfaren affärsängel och du som är nybörjare är varmt välkommen. Det är ett levande, bjussigt nätverk och du hittar alltid något som passar dig, oavsett var du är i din resa som investerare.

Läs mer om medlemskap i investerarnätverket

Nästa: För partners

Bli en del av näringslivets egen tillväxtorganisation!

Som partner till Connect blir ni en del av ett större sammanhang och får möjligheter att både träffa Skånes mest spännande startups, nätverka med kompetenta individer från hela näringslivet, samt utvecklas själva – samtidigt som ni bidrar till tillväxt genom att stötta oss som ideell organisation.

Det är ett sjudande, inspirerande nätverk och här bygger ni relationer, skapar affärsmöjligheter, får chansen att kompetensutveckla medarbetare samtidigt som ni får kvalitativ exponering av ert varumärke.

Ett partnerskap alla vinner på, helt enkelt. För att prata partnerskap, kontakta Ellinor Wessel.

Event

Lär dig något nytt och möt någon ny.

Det unika med våra event är att du alltid träffar en mix av entreprenörer, investerare och kompetenta, spännande individer från näringslivet! Här hittar du samtliga event, träffar och utbildningar

2 september

Köpenhamn

Region syd

Enbart för medlemmar

Investerarträff

Investerarträff – Danmark

Sista anmälningsdag: 2024-08-30

Boka därför upp dig den 2 september när riktar vi blickarna över sundet. Som medlem i Connects investerarnätverk får du möjlighet att delta i en träff med danska investerare.

10 september

Zoom

Region norr/ost/syd/uppsala/vast

Utbildning

Crash course – Nyfiken på att investera i startups?

Under 2024 kan du välja bland hela fyra olika datum för att ta del av vår Crash course – Nyfiken på att investera i startups. Välkommen med din anmälan!

11 september

Malmö

Region syd

Nätverksträff

Connect Wednesdays #5

Sista anmälningsdag: 2024-09-10

– Ett dynamiskt eventkoncept med skönt häng, god lunch och ett ämne i fokus varje gång som rör både investerare och entreprenörer.

Hör av dig!

Det finns alltid plats för fler i vårt härliga nätverk, och vi hjälper dig mer än gärna vart du än befinner dig i din entreprenörsresa.

Här nedanför möter du alla i Syds team. Vill du hitta till oss? Här finns alla kontor och karta.

Region Syd

Charlotte Persson

VD Region Syd

0705 – 90 61 79

charlotte.persson@connectsverige.se

Region Syd

Jonatan Tops

Affärsutvecklare Tillväxtkapital & Investeraransvarig

0768-562266

jonatan.tops@connectsverige.se

Region Syd

Ellinor Wessel

Affärsutvecklare Tillväxtkapital

0703-898849

ellinor.wessel@connectsverige.se

Region Syd

Claudia Morales

Eventansvarig

0703-91 77 30

claudia.morales@connectsverige.se

Region Syd

Region Väst

Nina Tuma

Kommunikatör

0725-64 74 74

ninarebecka.tuma@connectsverige.se

Bli medlem i nätverket!

Connect är ett av Skånes mest spännande affärsnätverk.

Här möts entreprenörer, investerare, experter från näringslivet och fler. Möjligheterna är många, energin hög och du är varmt välkommen!

  • Region
  • Bocka i dina 2-3 spetskompetenser
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra partners

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige.

Advokatbyrån Gulliksson  |  Advokatfirman Lindahl  |  Almi Invest Syd  |  Baker Tilly  |  EY  |  FinReg Solutions  |  Høiberg  |  HETCH  |  Kodexe  |  Krinova  |  MINC  | Mazars Set  |  Resultify  |  Smile Incubator  |  Ström Gulliksson  |  Zacco