Connect Sverige · Partner

Ett hållbart näringsliv

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige. Som partner till Connect bygger ni relationer, skapar affärer och arbetar mot ett hållbart samhälle.

Anmäl intresse

Värdefullt partnerskap

Som partner till Connect skapar ni lika mycket värde som ni får tillbaka.

Ett partnerskap med oss innebär så mycket mer än exponering. Ni blir en del av ett större sammanhang.

Hos oss bygger ni relationer, skapar affärsmöjligheter, får chansen att kompetensutveckla medarbetare samtidigt som ni får kvalitativ exponering av ert varumärke.

Ett partnerskap som alla vinner på.

 

Vi är partner i Connect därför att vi får väldigt mycket ut av det.

Ett typiskt exempel är Zordix, ett spelbolag, där vi gick in som första investerare och följde med ända vägen till de noterade sig. Ett annat bra exempel är investerarutbildningen – jag har själv gått den så jag vet vad jag pratar om – och alla våra styrelseledamöter kommer att gå eller har gått den. 

Maria Hedblom

Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse

Connect är helt i enlighet med våra visioner, tankar och idéer.

Den rollen som Connect spelar i att också hjälpa entreprenörer med dels den typen av frågor som kan vara svåra för dem, men också matchningen mellan goda idéer och kapital, den är superviktig för att främja ett bra näringsliv och utveckling av entreprenörsskapet i regionen.

Oskar Gustafsson

Partner på BDO

Att ha Connect som partner har varit ovärderligt för oss.

Dels som en partner att slussa företag till som inte riktigt vet hur de ska ta nästa steg, och dels som en källa för ett dealflow. Connect bidrar med väldigt mycket som inte direkt är kopplat till min rådgivning men som är väldigt viktigt för de företag jag jobbar med.

Sebastian Wright

Relationship Manager, Nordea

Vi tycker att det är viktigt, utvecklande och roligt att stötta innovation och tillväxt i det lokala näringslivet.

Entreprenörer och nystartade företag behöver stöd, rådgivning och sparring för att växa och utvecklas och det vill vi bidra till. Connect är en mycket bra mötesplats mellan entreprenörer och det etablerade näringslivet.

Ylva Lindahl Hennel

Agenda Advokatbyrå

Nästa partner

Sammanhang

Bli en del av ett sammanhang som sjuder av entreprenörskap. Som partner hjälper ni oss att stärka och utveckla entreprenörer och företag i Sverige. Vårt syfte är inte, och har aldrig varit, att göra vinst.

Exponering

Få kvalitativ och aktiv exponering av ert varumärke mot drivna tillväxtföretag, andra partners och investerare. Som partner har ni en fantastisk möjlighet att förknippas med aktivt arbete för utveckling av företag och skapande av nya arbetstillfällen.

Affärsmöjligheter

I mötet med spännande tillväxtbolag skapar ni nya affärsmöjligheter. Genom vårt nationella nätverk på 15 000 individer från hela näringslivet har ni stora möjligheter att stärka ert eget kunderbjudande.

Utveckling

Kompetensutveckla era medarbetare! Genom att delta i någon av våra kompetenspaneler får ni vara med och i realtid utveckla företagen i våra processer. Härifrån går man garanterat stärkt med nya insikter, erfarenheter och ett större kontaktnätverk.

Anmäl intresse

 

 

Våra partners gör skillnad

Nyckeln till våra tillväxtprocesser är det stora engagemanget från medlemmar, investerare och partners. Som partner till Connect är ni med och gör stor skillnad för näringslivet.

22200

ideella timmar läggs av våra medlemmar årligen

295

tillväxtbolag genomgår våra processer årligen

15000

spännande individer är medlemmar i vårt nätverk

Bli en del av Connect

  • Vill ni också bidra till ett blomstrande företagar-Sverige?
  • Vill ni vara med och utveckla Sveriges entreprenörer?
  • Vill ni stärka er egen organisation?

Om svaret är ja vill vi gärna komma i kontakt med er! Kontakta oss för mer information.

Våra partners

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige.