Connect Sverige · Partner

Ett hållbart näringsliv

Vi samarbetar med över 130 partners från hela Sverige. Som partner till Connect bygger ni relationer, skapar affärer och arbetar mot ett hållbart samhälle.

Anmäl intresse

Värdefullt partnerskap

Som partner till Connect skapar ni lika mycket värde som ni får tillbaka.

Ett partnerskap med oss innebär så mycket mer än exponering. Ni blir en del av ett större sammanhang.

Hos oss bygger ni relationer, skapar affärsmöjligheter, får chansen att kompetensutveckla medarbetare samtidigt som ni får kvalitativ exponering av ert varumärke.

Ett partnerskap som alla vinner på.

 

Vi är partner i Connect därför att vi får väldigt mycket ut av det.

Ett typiskt exempel är Zordix, ett spelbolag, där vi gick in som första investerare och följde med ända vägen till de noterade sig. Ett annat bra exempel är investerarutbildningen – jag har själv gått den så jag vet vad jag pratar om – och alla våra styrelseledamöter kommer att gå eller har gått den. 

Maria Hedblom

Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse

Det är oerhört värdefullt att vara partner till Connect

för genom partnerskapet får vi en unik möjlighet att träffa lokala företag och en unik möjlighet att få en förståelse för hur entreprenörer tänker, vad som ligger bakom olika typer av företag och affärsidéer.

Connect ger även en unik möjlighet för de tidiga bolagen att snabbt och effektivt få rådgivning från flera olika håll.

Rickard Carrick

Partner på Mannheimer Swartling

Vi är partner med Connect eftersom det ger oss en värdefull länk till olika entreprenörer och startupföretag.

Det handlar för oss om att hänga med i vad som händer på marknaden, dra nytta av det engagemanget och den energin som finns bland de mindre tillväxtföretagen. Connect bidrar med en viktig innovationsplattform för E.ON. Det finns så många otroligt duktiga och kompetenta människor som driver företag och det är de vi vill nå för att skapa något riktigt bra tillsammans. Det kan Connect hjälpa oss med.

Pia Wall

Innovation Business Partner på E.ON

Att ha Connect som partner har varit ovärderligt för oss.

Dels som en partner att slussa företag till som inte riktigt vet hur de ska ta nästa steg, och dels som en källa för ett dealflow. Connect bidrar med väldigt mycket som inte direkt är kopplat till min rådgivning men som är väldigt viktigt för de företag jag jobbar med.

Sebastian Wright

Relationship Manager, Nordea

Vi tycker att det är viktigt, utvecklande och roligt att stötta innovation och tillväxt i det lokala näringslivet.

Entreprenörer och nystartade företag behöver stöd, rådgivning och sparring för att växa och utvecklas och det vill vi bidra till. Connect är en mycket bra mötesplats mellan entreprenörer och det etablerade näringslivet.

Ylva Lindahl Hennel

Agenda Advokatbyrå

Vi har valt att vara partner till Connect för att Connect är en väldigt framåtlutad organisation som har ett brett nätverk och är väl etablerade bland regionens entreprenörer, investerare och företag.

Genom ett samarbete med Connect så kan vi på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till de här målgrupperna. 

Connect skapar dessutom ett antal bra verktyg för de här företagen att förverkliga sin tillväxtresa. Vi skulle absolut rekommendera till andra att bli partner till Connect för man kan få ett väldigt bra sätt att nå ut till många intressanta och innovativa företag, och man får tillgång till ett väldigt brett och väletablerat nätverk i regionen med både investerare, entreprenörer och företag.

Greger Leijonhufvud

Regionansvarig västra och södra Sverige på EKN, Exportkreditnämnden

Nästa partner

Sammanhang

Bli en del av ett sammanhang som sjuder av entreprenörskap. Som partner hjälper ni oss att stärka och utveckla entreprenörer och företag i Sverige. Vårt syfte är inte, och har aldrig varit, att göra vinst.

Exponering

Få kvalitativ och aktiv exponering av ert varumärke mot drivna tillväxtföretag, andra partners och investerare. Som partner har ni en fantastisk möjlighet att förknippas med aktivt arbete för utveckling av företag och skapande av nya arbetstillfällen.

Affärsmöjligheter

I mötet med spännande tillväxtbolag skapar ni nya affärsmöjligheter. Genom vårt nationella nätverk på 15 000 individer från hela näringslivet har ni stora möjligheter att stärka ert eget kunderbjudande.

Utveckling

Kompetensutveckla era medarbetare! Genom att delta i någon av våra kompetenspaneler får ni vara med och i realtid utveckla företagen i våra processer. Härifrån går man garanterat stärkt med nya insikter, erfarenheter och ett större kontaktnätverk.

Anmäl intresse

 

 

Våra partners gör skillnad

Nyckeln till våra tillväxtprocesser är det stora engagemanget från medlemmar, investerare och partners. Som partner till Connect är ni med och gör stor skillnad för näringslivet.

22 200

ideella timmar läggs av våra medlemmar årligen

295

tillväxtbolag genomgår våra processer årligen

15 000

spännande individer är medlemmar i vårt nätverk

Bli en del av Connect

  • Vill ni också bidra till ett blomstrande företagar-Sverige?
  • Vill ni vara med och utveckla Sveriges entreprenörer?
  • Vill ni stärka er egen organisation?

Om svaret är ja vill vi gärna komma i kontakt med er! Kontakta oss för mer information.

Våra partners

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige.