Ta nästa steg!

2020 har på många sätt varit ett speciellt år. För många har landskapet för att driva företag helt ställts om. Vissa verksamheter växer sig starkare, vissa sektorer har haft en tung vår och sommar och framtiden kan te sig oviss.

Oavsett var du och ditt företag befinner er och vart ni är på väg kan vi på Connect ta er vidare. På 30 dagar lotsar vi företaget framåt, med konkreta verktyg och relevant kunskap från vårt nätverk skapar vi gemensamt en kraftfull handlingsplan för att ta nästa steg.

2020 är kanske bara det första året på en utveckling som kommer att prägla de kommande årens näringsliv. Oavsett vad den utvecklingen innebär är vårt mål att du som företagare skall ligga i framkant och kunna styra din verksamhet framåt.

Boka in en analys med oss för att reda ditt företags utvecklingspotential. Under ett kärnfullt möte får du med dig en analys av ditt företags nuläge som snabbt ger dig en överblick av företagets styrkor och utmaningar. Vill utveckla din verksamhet så kan du med rätt förutsättningar gå vidare i Navigera & Avancera. Vi ger dig verktygen att på kort tid kunna ställa om och utveckla ditt företag!

Är du redo för nästa steg? Boka din analys redan idag!

Vi är många personer som är med och bidrar i Navigera och Avancera. Vårt unika nätverk ställer upp kostnadsfritt och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till de Västsvenska företag som deltar. Vill du också vara med och dela med dig? Vi söker efter kloka och erfarna coacher, efter experter med djupkunskap, experter som är insatta i ny teknik och villiga att dela med sig. De flesta personer i nätverket har siktet inställt på att göra en viss andel pro bono uppdrag för att på så sätt bidra till de Västsvenska näringslivet. Stämmer beskrivningen på dig? Anmäl dig till vår kompetenspool här.

Connect är självklara valet för tillväxtresan

Vi har hjälpt många hundra företag växa sedan vi drog igång 1999. Våra väl beprövade tillväxtprogram förser företagen med kompetens och kapital för att framgångsrikt kunna växa vidare och matchar dem mot kapital från Sveriges största affärsängelnätverk.

Region Västs nätverk av expertkompetens omfattas av mer än 4 000 aktiva personer som bidrar ideellt med sin tid, sitt engagemang och sin kompetens. Aktörerna i nätverken är entreprenörer, företagsledare, riskkapitalbolag och privata investerare och ett flertal betydelsefulla företag och organisationer från Sveriges näringsliv.


Våra finansiärer och huvudpartner