Connect är det självklara valet för tillväxtresan

Driver du företag och vill växa? Är du investerare och letar efter intressanta bolag? Eller är du företagare i Uppsala och vill bidra till regionens tillväxt? Då har du kommit rätt.

Genom vår unika modell sammanför vi företagare, investerare och näringslivet, och vi skapar resultat – 60% av de bolag som pitchade för kapital genom Connect under 2019 genomförde nyemission, och Uppsala Investerarnätverk investerade totalt 20 MSEK i Connect-bolag.

Verksamheten kretsar i huvudsak kring tre delar; Språngbrädan®, Uppsala Investerarnätverk, Mötesplatser. Genom dessa kopplar vi ihop dig med rätt kompetens för att ditt företag ska kunna växa. Våra partners och mentorer är svaret på hur vi kan ha så mycket kompetens att erbjuda alla företag som går tillväxtprocess eller affärsängelnätverket.

Språngbrädan®

Språngbrädan vänder sig till dig som driver tillväxtföretag i ett tidigt skede. Utveckla din affärsstrategi och affärsplan inför kontakter med investerare.

Redo att växa på riktigt? Läs mer om Språngbrädan…

Uppsala Investerarnätverk

Nätverket består av privatinvesterare, affärsänglar och investeringsbolag som vill investera i start-ups. Både nya och mer erfarna investerare är välkomna!

Vill du bli del av Sveriges största nätverk för affärsänglar? Läs mer om vårt investerarnätverk…


Våra finansiärer och huvudpartner