Connect Sverige · Event · Connect Investerarutbildning Hösten 2023

Connect Investerarutbildning Hösten 2023

Connects investerarutbildning ger dig rätt kompetens och förutsättningar för att investera i onoterade tillväxtbolag. Vi ger dig verktyg och kunskap för att bli en bättre investerare och samarbetspartner så att du kan göra fler lyckade investeringar.

Connect Investerarutbildning

Behärska konsten att investera i onoterade bolag.

Ta en titt på vad Connects Investerarutbildning har att erbjuda:

  • Expertkompetens och Kunskap: Vi ger dig verktyg, expertkompetens och kunskap för att bli en bättre investerare och samarbetspartner så att du kan göra fler lyckade investeringar.
  • Riskhantering och Ökad Avkastning: Lär dig hantera risker och öka din avkastning genom att förstå investeringsprocessen, due diligence, syndikering och mycket mer.
  • Nätverk och Affärsmöjligheter: Efter avslutad utbildning är du väl förberedd att investera och kommer att få chansen att interagera med spännande kapitalsökande bolag genom Connects event och nätverk.

🚀 Ta steget mot framgångsrikare investeringar med Connects Investerarutbildning. Hör av dig till Charlotte Persson för att veta mer om Connect affärsängelnätverk eller för att prova på en speedpitch som gäst! 🌟

Om utbildningen

Urval av innehåll: Investeringsprocessens förlopp, Riskanalys/riskhantering, Syndikering, Due Diligence, Skarpt case/pitch från bolag, Att bygga ett dealflow, Roller och ansvar, Styrelsearbete, Exit & Utvärdering av skarpt case.

Kursupplägg

Del 1
Introduktion med fokus på begrepp, värdering & strategier
När: 9 November kl 13:00 – 17:00
Värd & Plats: Advokatfirman Lindahl, Malmö

Del 2
Skattejuridik, värdering, exit & ett skarpt case presenteras
När: 16 November kl 13.00 – 17.00
Värd & Plats: Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Malmö

Del 3
Juridik, redovisning av grupparbete/Investerings PM + en av Connects affärsänglar delar med sig av sin investeringsstrategi
När: 23 November kl 13.00 – 18:30 (inklusive gemensam AW)
Värd: BDO, Malmö

Kostnad

  • 9900 :- ex moms (Utbildning + Medlemskap i Connect Investerarnätvärk för 1 år)
  • 7900 :- ex moms (om du är medlem i Connects Investerarnätverk)

Avanmälan senare än 14 dagar debiteras med 100%.

Om kursledaren

Kursledare Stefan Lindholm driver bl.a. ett företag inriktat mot förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Stefan har lång erfarenhet som investment manager med fokus på expansion av teknikbolag. Stefan har bland annat arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. Stefan tar med sig sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete till Connects investerarutbildning.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara med i Connects affärsängelnätverk? Klicka här för att läsa mer på vår webbplats. Frågor om utbildningen och praktiska detaljer rörande denna? Kontakta Claudia Morales

Datum

09 nov

Tid

13:00 - 18:30

Region

Syd

Stad

Malmö

Typer

Utbildning

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners