Connect Sverige · Event · Connect Wednesdays #4

Connect Wednesdays #4

FULLSATT! – ett nytt, dynamiskt eventkoncept med skönt häng, god lunch och ett ämne i fokus varje gång som rör både investerare och entreprenörer.

FULLSATT! Välkommen till Connect Wednesdays 

– ett nytt, dynamiskt eventkoncept med skönt häng, god lunch och ett ämne i fokus varje gång som rör både investerare och entreprenörer.

Kom och träffa andra härliga medlemmar i nätverket – du är välkommen varannan vecka, hela året!

Varje event inkluderar:
– En riktigt vass 20-minuters föreläsning av branschexperter
– Interaktiva gruppdiskussioner för att utforska ämnet ytterligare
– Möjlighet att nätverka och dela idéer över en gemensam lunch

Ämne 22 maj: AI-genererade bilder i marknadsföring

AI-genererat material i marknadsföring väcker flera frågor – särskilt ur ett upphovsrättsligt perspektiv.
Anna Lauridsen och Sara Söderling från AWA kommer kortfattat att presentera regelverket och dess utmaningar i förhållande till AI-genererade bilder. Därefter diskuterar vi vad som gäller för de bilder som ett AI-verktyg tränar på och vilka rättigheter (om några?) man får till de bilder som man genererat via ett AI-verktyg.

Var, när, hur?

Plats: Biograf Spegeln
Värd: AWA
Adress: Stortorget 29, Malmö
Tid: 11.30-13.00

Missa inte chansen att vara en del av denna inspirerande serie! Håll ögonen öppna för vårt schema och säkra din plats för en interaktiv och givande lunchstund.

 

Presentation av talarna: Anna Lauridsen och Sara Söderling

Anna & Sara är jurister med 15+ års erfarenhet av rådgivning inom immaterialrätt och marknadsrätt.
I sitt dagliga arbete bistår de sina kunder med rådgivning kring hur man kan maximera sin affärsnytta genom att skydda idéer, produkter och tjänster, undvika intrång i andras rättigheter, samarbeta med andra parter samt marknadsföra sina produkter och tjänster på ett korrekt sätt.

I takt med att AI-verktyg som t.ex. Midjourney, DALL-E och Adobe Firefly sett dagens ljus har många företag börjat använda AI-verktyg i skapandet av marknadsföringsmaterial och Sara och Anna hjälper företag att navigera de komplexa IP- och avtalsrättsliga frågeställningarna som uppstår.

 

Om AWA

AWA är ett ledande immaterialrättsföretag med över 400 anställda på 20+ kontor i Belgien, Kina, Danmark, Hongkong, Nederländerna, Norge, Sverige och Schweiz. Deras kunder är innovativa företag – allt från start-ups till globala koncerner.

De erbjuder heltäckande tjänster inom skydd, tvistlösning, eftermarknadstjänster, juridisk rådgivning, strategi och kommersialisering. Deras medarbetare är experter inom patent, varumärken, design, upphovsrätt och domännamn – alla med samma passion för innovationer och varumärken som våra kunder.

Datum

22 may

Tid

11:30 - 13:00

Region

Syd

Stad

Malmö

Adress

Stortorget 29

Typer

Nätverksträff

Kalender

Google

Värd

Våra partners