Connect Sverige · Event · Connectdagen 2023!

Connectdagen 2023!

Den 9 maj är det dags för Connectdagen på Flustret! Säkra din plats redan nu!

Connectdagen är den dag vi får chans att bjuda in och hylla hela Connects nätverk med våra fantastiska partnerföretag i spetsen men även våra investerare, entreprenörer, mentorer, innovationssystemskollegor, och politiker som stöttar oss i vårt arbete!

Förutom en ordentlig festkväll i tivolianda med roliga stationsaktiviteter, mingel, god mat och dryck kommer vi att berätta om året som gått och våra planer framåt.

Förra året var temat hur man hanterat pandemin på olika sätt, i år vill vi blicka framåt! Då vi gör en satsning mot Life Science just nu vill vi passa på att bjuda på tre stycken framtidsspaningar inom området som vi sedan avslutar med en paneldiskussion. Som vanligt blir det även pitchparad med bolag som fått investeringar och utmärkelser till de personer och partner som gjort det där extra för Connect och Uppsalas bolag under 2022.

Program & Hålltider

15.00 Årsstämma (Separat anmälan här)
16.00 Dörrarna öppnas! -Mingel och tivoliaktiviteter
17.00 Programstart på övervåningen
17.30 Framtidsspaningar inom Life Science
18.30 Pitchparad – Två spännande bolag presenterar sig. Bl.a Vivologica
18.45 Prisutdelning
19.00 Mat & Mingel

Alina Castell
Grundare & VD för MyCural Therapeutics samt forskare på Karolinska Institutet.MyCurals fokus är att verka där det idag inte finns någon cancerbehandling- De har bl.a identifierat potentiella läkemedelskandidater, som hämmar proteinet MYC i aggressiva tumörmodeller och ökar överlevnad. MYC är ett protein som driver över hälften av all cancer.  
 

 

Christel Bergström
Professor i ”Molecular Pharmaceutics” på Uppsala Universitet samt grundare till bolaget Enphasys.Christel och hennes team arbetar bland annat med framtagningen av ”framtidens tablett” där bl.a 3D printing av läkemedel ingår för att skapa skräddarsydda mediciner för t.ex cancerpatienter som kanske i framtiden till och med kan printas i hemmet! 
 

Daniel Petrini
VD & Grundare för Stardots. Master i ”material enginering” samt doktor i ”computational inorganic chemistry” på Uppsala Universitet.

Stardots arbetar bl.a med en digital hälsoplattform för individbaserad behandling av Parkinssonspatienter där man arbetar med kvantitativ data och med hjälp av sina avancerade algoritmer bygger bättre beslutsstöd för vården. 

Välkommen!

Datum

09 maj

Tid

16:00 - 22:30

Region

Uppsala

Stad

Uppsala

Adress

Flustergränd 5

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners