Connect Sverige · Event · Connectdagen 7 maj 2024

Connectdagen 7 maj 2024

Connectdagen är den dag vi får chans att bjuda in och hylla hela Connects nätverk med våra fantastiska partnerföretag i spetsen men även våra investerare, entreprenörer, mentorer, innovationssystemskollegor, och politiker som stöttar oss i vårt arbete! I år firar Connect Sverige 25 år så släng gärna på dig nåt som…

Connectdagen är den dag vi får chans att bjuda in och hylla hela Connects nätverk med våra fantastiska partnerföretag i spetsen men även våra investerare, entreprenörer, mentorer, innovationssystemskollegor, och politiker som stöttar oss i vårt arbete!

I år firar Connect Sverige 25 år så släng gärna på dig nåt som glittrar lite extra eller varför inte den där kostymen eller klänningen som bara åker fram vid speciella tillfällen!

Förutom en ordentlig festkväll med roliga stationsaktiviteter, mingel, god mat och dryck, kommer vi att berätta kort om året som gått och presentera vårt nyaste projekt Inkluderande arena för riskkapital.
Det blir även pitchparad med bolag som fått investeringar och utmärkelser till de personer och partner som gjort det där extra
för Connect och Uppsalas bolag under 2023.

Datum

7 may

Tid

15:30 - 22:00

Region

Uppsala

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners