Connect Sverige · Event · Founders Meetup

Founders Meetup

Tillsammans med Republiken, vår nya huvudpartner, vill vi bjuda in dig till vår nya Founders Meetup! Det blir en kväll som sprakar av energi och innovation du som startup-entreprenör helt enkelt inte får missa...

Salve, alla startups!

Tillsammans med Republiken, vår nya huvudpartner, vill vi bjuda in dig till vår nya Founders Meetup den 30/11. Det blir en kväll som sprakar av energi och innovation som du helt enkelt inte får missa! 

Här har du chansen att mingla med några av de mest drivna entreprenörerna i branschen – bara startups är bjudna så du kommer att befinna dig i grymt trevligt sällskap och ha gyllene möjligheter att knyta värdefulla kontakter med likasinnade – och lyssna på med ingen mindre än Ola Gravenfors, grundaren av Hippoly, och Republikens egen Christoffer Angelin.

Det bjuds på goda pizzor, svalkande öl och inspirerande samtal!

Listen and learn…

Maximera styrelse-effekten

Om hur man kommer igång och får ut mest nytta av sin styrelse som startup.
Här blir det ett samtal med Ola Gravenfors, grundare av Hippoly och en framstående entreprenör och styrelseexpert som har gjort betydande avtryck inom näringslivet. Ola är en av de visionära grundarna bakom Hippoly, den innovativa plattformen som banar väg för effektivt styrelsearbete. Med sin skarpa affärsinsikt och förmåga att navigera i komplexa situationer har han blivit en tongivande röst i branschen.

Om Digital marknadsföring + AI

Christoffer Angelin är din nyckel till att ta din digitala marknadsföring till nästa nivå genom användningen av avancerad artificiell intelligens (AI).
Med hans djupa kunskap och erfarenhet inom området ger han dig hands-on-tips för hur du får djupare insikter och bättre resultat från din digitala marknadsföring med hjälp av AI, och klarhet i vilka verktyg du behöver för att effektivisera din annonsering och optimera dina resultat.

Datum

30 nov

Tid

16:00 - 18:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Storgatan 53

Typer

Nätverksträff

Kalender

Google

Våra partners