Connect Sverige · Event · Founders Meetup!

Founders Meetup!

Tillsammans med Republiken, en av våra huvudpartners, vill vi bjuda in dig till vår Founders Meetup #2! Det blir en kväll som sprakar av energi och innovation du som startup-entreprenör helt enkelt inte får missa... Read More

FULLSATT

Salve, alla startups!

Tillsammans med Republiken, en av våra huvudpartners, vill vi bjuda in dig till vår nya Founders Meetup den 18/4. Det blir en kväll som sprakar av energi och innovation som du helt enkelt inte får missa!

Här har du chansen att mingla med några av de mest drivna entreprenörerna i branschen – bara startups är bjudna så du kommer att befinna dig i grymt trevligt sällskap och ha gyllene möjligheter att knyta värdefulla kontakter med likasinnade – och lyssna på med ingen mindre än Alexander Hars och Republikens egen Jonas de Lange.

Det bjuds på goda pizzor, svalkande öl och inspirerande samtal!

Listen and learn…

Alexander Hars om hur Let’s deal sprang om en amerikansk gigant och hans bästa råd kring hur du skalar upp bolaget

Alexander Hars är en entreprenör och techprofil med flera imponerande resor bakom sig. En av hans stora framgångar var rabattsajten Let’s Deal. På sex år växte bolaget till över 100 miljoner i omsättning och fick dessutom den amerikanska giganten Groupon att lämna hela Skandinavien. Numera är Alexander en av Göteborgs främsta affärsänglar och driver Alva, ett företag som erbjuder sängkläder tillverkade av ekologisk bomull med syfte att förbättra tillvaron för bomullsodlare. Hör hur han gjorde för att vinna kampen på en högkonkurrensmarknad och hur man effektivt skalar upp sin verksamhet.

De enkla säljmisstagen du inte behöver göra (för vi har redan gjort dem)

Det är riktigt svårt att ta steget från grundarledd försäljning till en skalbar säljorganisation. Men det finns några enkla saker du kan undvika för att underlätta för dig själv. Republikens säljchef Jonas de Lange tar dig igenom några grundläggande misstag som många bolag – även han själv – har gått igenom och berättar hur du kan göra istället.

Datum

18 apr

Tid

16:00 - 18:30

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Storgatan 53, 411 35 Göteborg

Typer

Nätverksträff

Kalender

Google

Värd

Våra partners