Connect Sverige · Event · Personaloptioner som smart, strategiskt verktyg

Personaloptioner som smart, strategiskt verktyg

Välkommen på ett event där du som entreprenör får reda på hur du ser till att ditt företag följer svenska lagar och regler för att på bästa sätt använda personaloptioner (ESO) som ett smart, strategiskt verktyg när du bygger bolag.

Hur kan du se till att ditt företag följer svenska lagar och regler för att på bästa sätt kunna använda personaloptioner (ESO) som ett smart, strategiskt verktyg när du bygger bolag?

Följ med på en insiktsfylld session som leds av erfarna jurister på WSA där vi fördjupar oss i de komplicerade frågorna om kvalificerade personaloptioner (ESO) och deras konsekvenser för nystartade företag i ett tidigt skede.

Upptäck hur dessa optioner fungerar, deras fördelar och potentiella nackdelar under ett engagerande seminaroium utformad för att stärka grundare och chefer. Få värdefulla insikter om hur man strukturerar aktiekompensationsplaner för att locka och behålla topptalanger samtidigt som man upprätthåller laglig efterlevnad.

Varför ska du bry dig om ESO?
1. Attrahera och behålla medarbetare.
2. Bevarande av kassaflöde.
3. Anpassning av incitament.

 

Detta event är kostnadsfritt, begränsat till 20 personer, och WSA bjuder på kaffe samtidigt som vi lyssnar på deras dragning.

Datum

30 may

Tid

10:00 - 12:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Magasinsgatan 18A

Typer

Nätverksträff

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners