Connect Sverige · Event · Get Connected i Lidköping

Get Connected i Lidköping

Tyvärr har vi p.g.a oförutsedda anledningar ställt in Get Connected i Lidköping. Vi hoppas kunna omgruppera och komma tillbaka inom en snar framtid. Get Connected i Lidköping - mötesplatsen för Västsveriges bästa affärsnätverk, håll ögonen öppna för nytt tillfälle!

Tyvärr har vi p.g.a oförutsedda anledningar ställt in Get Connected i Lidköping. Vi hoppas kunna omgruppera och komma tillbaka inom en snar framtid.

Välkommen till premiär för Get Connected i Lidköping 

Connect Väst arrangerar för första gången sitt mötesplatskoncept Get Connected i Lidköping och det blir en morgon med fokus på affärsnätverkande, kunskap och interaktiva diskussioner!

Get Connected är Connect Västs återkommande mötesplats där målet alltid är att skapa stora och små samtal i rummet runt dagens program. Våra inbjudna gäster på scen har alltid med sig högaktuella frågor som vi i mindre grupper biter tag i, här står lösningsfokusering och vad vi kan åstadkomma tillsammans i fokus! Målet med diskussion är att skapa långsiktiga givande relationer för framtiden.

Programmet faciliteras av Connects egna konferencier Daniel Sanjay.

På scenen

Morgonens tema:  Quiet Quitters

Tidig morgon. Kaffekoppar, tangentbord, datorskärmar. Medarbetare på plats, men något saknas. Känslan av driv, energi och initiativförmåga. Produktiviteten har minskat, lusten, peppen och vi-känslan likaså.

Här ställer vi oss frågan – Vad är ”Quiet Quitters”, hur påverkar dessa vårt företags resultat och välmående och hur kan vi vända på problemet och skapa arbetsglädje och motivation?

Hanna Curman och Nina Bergerheim kommer reda ut begreppet ”Quiet Quitters” och hur den fysiska och psykiska arbetsmiljön påverkar oss som människor och medarbetare. Det finns en tydlig koppling mellan trygghet och engagemang. Man kan även se att det finns en direkt koppling mellan medarbetarnas engagemang och företags resultat.

Hur påverkas resultat och innovationskraft av ett högt engagemang och vilka är förutsättningarna för att nå dit? Vad kan man göra för att skapa de bästa förutsättningarna för ett välmående och hållbart företag? (Hanna Curman har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla organisationer och chefer. Hon har haft flera olika ledande positioner inom Volvo Gruppen och därmed egen erfarenhet av vad det innebär att leda i förändring. 2009 släppte hon en bok inom ämnet ledarskap och mental hälsa ”Varför ser man upp till en tupp”.

Nina Bergerheim är arkitekt, konceptutvecklare och arbetsplatsstrateg. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla varumärkes- och upplevelsekoncept för flera globala och internationella varumärken. Nu driver hon sitt egna bolag WorkPlaceConcept där hon hjälper företag att skapa hållbara, attraktiva och inspirerande arbetsplatser och kontorsmiljöer.

Tillsammans hjälper Hanna och Nina företag att ”förverkliga visionen om en arbetsplats att längta till”.

När, var, hur?

Datum: 18 april
Plats: Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1, Lidköping

Program:

🥐 Kl 08.00: Frukost
🎤 Kl 08.30: Vi drar igång scenprogrammet
Kort om vad vi på Connect gör
Dagens scengäster Hanna och Nina intar scenen
🗣️ Kl 09.10: Diskussioner i grupper
Kl 09.45: Fortsatt mingel och nätverkande

Datum

18 apr

Tid

08:00 - 10:00

Region

Väst

Stad

Lidköping

Adress

Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1

Typer

Event

Kalender

Google

Våra partners