Connect Sverige · Event · Get Connected i Skövde

Get Connected i Skövde

Välkomna till den första Get Connected i Skövde! Västsveriges bästa affärsnätverk!

Välkommen till premiär för Get Connected i Skövde 

Connect Väst arrangerar för första gången sitt mötesplatskoncept Get Connected i Skövde och det blir en morgon med fokus på affärsnätverkande, kunskap och interaktiva diskussioner!

Get Connected är Connect Västs återkommande mötesplats där målet alltid är att skapa stora och små samtal i rummet runt dagens program. Våra inbjudna gäster på scen har alltid med sig högaktuella frågor som vi i mindre grupper biter tag i, här står lösningsfokusering och vad vi kan åstadkomma tillsammans i fokus! Målet med diskussion är att skapa långsiktiga givande relationer för framtiden.

Programmet faciliteras av Connects egna konferencier Daniel Sanjay.

På scenen

Morgonens tema:  Quiet Quitters

Tidig morgon. Kaffekoppar, tangentbord, datorskärmar. Medarbetare på plats, men något saknas. Känslan av driv, energi och initiativförmåga. Produktiviteten har minskat, lusten, peppen och vi-känslan likaså.

Välkommen till en session där vi ställer oss frågan – Vad är ”Quiet Quitters”, hur påverkar dessa vårt företags resultat och välmående och hur kan vi vända på problemet och skapa arbetsglädje och motivation?

Hanna Curman och Nina Bergerheim kommer på denna Connect Session reda ut begreppet ”Quiet Quitters” och hur den fysiska och psykiska arbetsmiljön påverkar oss som människor och medarbetare. Det finns en tydlig koppling mellan trygghet och engagemang. Man kan även se att det finns en direkt koppling mellan medarbetarnas engagemang och företags resultat.

Hur påverkas resultat och innovationskraft av ett högt engagemang och vilka är förutsättningarna för att nå dit? Vad kan man göra för att skapa de bästa förutsättningarna för ett välmående och hållbart företag? (Hanna Curman har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla organisationer och chefer. Hon har haft flera olika ledande positioner inom Volvo Gruppen och därmed egen erfarenhet av vad det innebär att leda i förändring. 2009 släppte hon en bok inom ämnet ledarskap och mental hälsa ”Varför ser man upp till en tupp”.

Nina Bergerheim är arkitekt, konceptutvecklare och arbetsplatsstrateg. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla varumärkes- och upplevelsekoncept för flera globala och internationella varumärken. Nu driver hon sitt egna bolag WorkPlaceConcept där hon hjälper företag att skapa hållbara, attraktiva och inspirerande arbetsplatser och kontorsmiljöer.

Tillsammans hjälper Hanna och Nina företag att ”förverkliga visionen om en arbetsplats att längta till”. )

När, var, hur?

Datum: 17 april
Plats: Hos hyresvärd  BAHNHOF Cowork Skövde, Stationsgatan 7-9
OBS! Begränsat antal platser, så anmäl dig snabbt!

Program

🥐 Kl 08.00: Frukost
🎤 Kl 08.30: Vi drar igång scenprogrammet
Kort om vad vi på Connect gör
Dagens scengäster Hanna och Nina intar scenen
🗣️ Kl 09.10: Diskussioner i grupper
✨ Kl 09.45: Fortsatt mingel och nätverkande

Datum

17 apr

Tid

08:00 - 10:00

Region

Väst

Stad

Skövde

Adress

BAHNHOF Cowork Skövde, Stationsgatan 7-9

Typer

Event

Kalender

Google

Våra partners