Connect Sverige · Event · Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Välkommen till nästa Get Connected och att lyssna på Staffan Jönsson, prisad tränare från friidrottsvärlden, som har även har en fot i företagsvärlden genom sin tjänst på SEB. Värd för träffen ärr WSA.

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Get Connected är vår återkommande mötesplats där målet alltid är att skapa stora och små samtal i rummet runt dagens program.

Våra inbjudna gäster på scen har alltid med sig krispiga högaktuella frågor som vi i mindre grupper biter tag i, här står lösningsfokusering och vad vi kan åstadkomma tillsammans i fokus! En av våra härliga huvudpartners deltar såklart – WSA står som värd för dagens Get Connected.

På scenen
Möt Staffan Jönsson och Annelie Lundström!

Staffan är tränare till bland andra OS-medaljören Daniel Ståhl (diskus) samt EM-medaljören Fanny Roos (kula), och på årets Friidrottsgala utsågs han till årets friidrottstränare! 

Temat idag är ”En tränarens perspektiv på prestationspsykologi och gruppdynamik”, och Staffan kopplar idag sina framgångsmetoder till näringslivet i stort så att du kan applicera hans insikter och erfarenheter på ditt eget arbetsliv. Utöver sin friidrottskarriär jobbar Staffan som Relationship Manager på SEB i Malmö.

Innan vi släpper loss för gruppdiskussioner är det dags för tre snabba frågor på scen och denna gången får vi glädjen att snacka med superdrivna entreprenören Annelie Lundström från Minalyze, en alumn till Connect, som korades till Entrepreneurial Winning Women – EY 2023.

Värd för dagens Get Connected är vår huvudpartner WSA (Wesslau Söderqvist Advokatbyrå).

När, var, hur?

Datum: 20 mars
Plats: Hos vår eventpartner Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg
Program:
🥐 Kl 08.00: Frukost från Kajskjul 8 står uppdukad
🎤 Kl 08.30: Vi drar igång scenprogrammet
🗣️ Kl 09.00: Diskussioner i grupper
✨ Kl 09.45: Fortsatt mingel och nätverkande

Connect Väst, WSA och Kajskjul 8 bjuder på frukost och en energifylld utvecklande morgon!

Målet med Get Connected är att det ska bli Västsveriges största affärsnätverk, där det alltid ges tillgång till ett brett nätverkande och relationsskapande samt möjlighet att bidra med sin kompetens så att vi tillsammans kan möta de utmaningar och möjligheter vi står inför i vårt samhälle.

Datum

20 mar

Tid

08:00 - 10:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Kajskjul 8, Packhusplatsen 11

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners