Connect Sverige · Event · Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Varmt välkomna till sista Get Connected innan sommarlovet!

Anmälan är stängd här på hemsidan för att hinna med förberedelser.
Vill du komma, skicka bara ett mail till anna.linner.bassani@connectsverige.se

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Get Connected är vår återkommande mötesplats där målet alltid är att skapa stora och små samtal i rummet runt dagens program.

Våra inbjudna gäster på scen har alltid med sig högaktuella frågor som vi i mindre grupper biter tag i, här står lösningsfokusering och vad vi kan åstadkomma tillsammans i fokus! En av våra härliga huvudpartners deltar såklart – EKN står som värd för dagens Get Connected.

På scenen

Att göra drömmen till verklighet – att våga fatta riskfyllda beslut

Vägen till drömmen är sällan rak. På vägen måste tusen hinder övervinnas och då är det lätt att drömmen förblir just en dröm.

Hur gör man då för att våga fatta ett beslut som får livsomvälvande konsekvenser, oavsett det gäller arbetslivet eller privatlivet.

Mårten Westlund är pappan och kommunikatören som rest runt jorden och hemskolat sina fyra barn, startat företag och lämnat toppjobb för att följa drömmen.

På GetConnected 28 maj delar Mårten med sig av sina bästa tips för att våga fatta beslut. Målsättningen är att du går ifrån dagens möte med lite fler svar på hur just du kan förverkliga en dröm på det personliga eller entreprenöriella planet.

Mårtens presentation leder sedan till gruppsamtal med utmanande frågeställningar som vi i mindre grupper diskuterar och nätverkar runt!

När, var, hur?

Datum: 28 maj
Plats: Hos vår eventpartner Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg
Program:
🥐 Kl 08.00: Frukost från Kajskjul 8 står uppdukad
🎤 Kl 08.30: Vi drar igång scenprogrammet
🗣️ Kl 09.00: Diskussioner i grupper
✨ Kl 09.45: Fortsatt mingel och nätverkande

Connect Väst, EKN och Kajskjul 8 bjuder på frukost och en energifylld utvecklande morgon!

Målet med Get Connected är att det ska bli Västsveriges största affärsnätverk, där det alltid ges tillgång till ett brett nätverkande och relationsskapande samt möjlighet att bidra med sin kompetens så att vi tillsammans kan möta de utmaningar och möjligheter vi står inför i vårt samhälle.

EKN värd för GetConnected

EKN, Exportkreditnämnden är huvudpartner till Connect Väst och stöttar företag i deras internationella satsningar.EKN är värd till GetConnected och både SME-teamet och Greger Leijonhufvud, Regionansvarig västra och södra Sverige, finns på plats under eventet för att svara på frågor om hur du kan optimera din exportsatsning.

Datum

28 may

Tid

08:00 - 10:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Kajskjul 8, Packhusplatsen 11

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners