Connect Sverige · Event · Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

Välkommen till höstens första Get Connected. Vi har saknat att träffas, så kom med. Anmäl dig idag så ses vi snart!

Get Connected – Västsveriges bästa affärsnätverk

GetConnected är vår återkommande mötesplats där målet alltid är att skapa stora och små samtal i rummet runt dagens program.

Våra inbjudna gäster på scen har alltid med sig högaktuella frågor som vi i mindre grupper biter tag i, här står lösningsfokusering och vad vi kan åstadkomma tillsammans i fokus! En av våra härliga partners är denna gången värd och talare – välkomna IOSoft.

På scenen

Att gå från väggen till ett hållbart ledarskap

På höstens första Get Connected är temat Hållbart ledarskap.

På scen möter vi Rickard Skoog, VD för IOSoft, som kommer prata om varför han strävar efter en chefslös organisation och hur han skapade delaktighet och engagemang bland sina medarbetare på IOSoft för att kunna växa med en platt organisation. Vi kommer också få höra om hur Rickard gjort för att engagera medarbetare till att vilja ta ansvar och bli delaktiga i verksamheten och vilka som är de fem främsta egenskaperna som Rickard anställer utifrån!

IOSoft är ett IT-konsultbolag som grundades 2002 och har sedan dess växt i snabb fart. Huvudkontoret ligger i Tanumshede i norra Bohuslän. De har snabbt blivit allt fler kollegor på kontoret och jobbar idag med att ta företag framåt med anpassade IT-lösningar.

Efter att Rickard har gett oss sin bild av ett hållbart ledarskap är det dags för oss att i grupp mötas runt frågor runt ämnet! Det blir nätverksamtal och diskussioner runt färdiga frågeställningar. Grupperna leds av samtalsledare som fångar upp allt bra som sägs.

Vi kommer också traditionsenligt få möta ett bolag som gått en process hos oss för tre snabba frågor runt hållbart ledarskap!

Varmt välkomna till vårt första Get Connected efter sommaren med riktigt bra nätverkande och kunskapsdelning!

När, var, hur?

Datum: 24 september
Plats: Hos vår eventpartner Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg
Program:
🥐 Kl 08.00: Frukost från Kajskjul 8 står uppdukad
🎤 Kl 08.30: Vi drar igång scenprogrammet
🗣️ Kl 09.00: Diskussioner i grupper
✨ Kl 09.45: Fortsatt mingel och nätverkande

Connect Väst, IOSoft och Kajskjul 8 bjuder på frukost och en energifylld utvecklande morgon!

Målet med Get Connected är att det ska bli Västsveriges största affärsnätverk, där det alltid ges tillgång till ett brett nätverkande och relationsskapande samt möjlighet att bidra med sin kompetens så att vi tillsammans kan möta de utmaningar och möjligheter vi står inför i vårt samhälle.

IOSoft värd för GetConnected

IOSoft är partner till Connect Väst och har många kompetenser i samma hus och stor flexibilitet. På det sättet hjälper de företag med allt från IT-support till skräddarsydda mjukvaror.

Datum

24 sep

Tid

08:00 - 10:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Kajskjul 8, Packhusplatsen 11

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners