Connect Sverige · Event · Hur närmar sig experter Impact Investeringar?

Hur närmar sig experter Impact Investeringar?

Välkommen till ett event om impact investing där vi samlar en panel av experter som kommer att hjälpa oss att bättre förstå hur man närmar sig, analyserar och i slutändan investerar i impact-bolag.

FULLBOKAT!

Detta event blev fullsatt på bara ett par timmar. Vill du väldigt gärna komma?! Maila anna.linner.bassani@connectsverige.se så ska vi se om vi kan lösa en plats. 

De senaste resultaten från vår Investerarbarometer har visat att den näst största anledningen till att affärsänglar beslutar att inte investera är att det saknas positiv impact från den startup de tittar på. 

Hur ska en investerare granska ett företag för att bedöma påverkan? Vad skiljer ett impact-företag från andra? Finns det olika parametrar som en investerare bör ta hänsyn till? Om caset är intressant men det inte finns tillräckligt med påverkan, hur kan investerare komma in och hjälpa till att utforska möjligheterna till positiv påverkan tillsammans med grundarna? 

Vi har samlat en spännande panel av experter som kommer att hjälpa oss att bättre förstå hur man närmar sig, analyserar och i slutändan investerar i impact-bolag:

Vi ses hos oss på Connect Väst och under eftermiddagen bjuder vi på fika.

Platserna är begränsade så passa på att anmäla dig direkt!

Datum

23 nov

Tid

13:00 - 15:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Östra Hamngatan 16

Typer

Investerarträff

Kalender

Google

Våra partners