Connect Sverige · Event · Kompetenspanel Binosight

Kompetenspanel Binosight

Kvalitetsbrister i svenska byggprojekt kostar varje år 100 miljarder kronor. Behovet av att identifiera risker tidigare i projekten är akut och ses som en stor hållbarhetsfråga.

PQi – världens första automatiserade SaaS-tjänst för att mäta risk i byggprojekt. En nyhet inom byggbranschen med en Internationell marknad.

Kvalitetsbrister i svenska byggprojekt kostar varje år 100 miljarder kronor. Behovet av att identifiera risker tidigare i projekten är akut och ses som en stor hållbarhetsfråga. Binosight har tillsammans med bransch och forskare utvecklat PQi som en del av lösningen. Redan har PQi tillämpats i ca 350 byggprojekt och PQi växer snabbt mot branschstandard för riskidentifiering

I den här panelen vill vi ha era input på

  • Hur vi skapar maximalt intresse för en investering.
  • Är vår affärsplanen bra? (pitchen kommer senare)
  • Har den rätt fokus och tillväxtpotential?
  • Är affärsplanen ”rätt” som grund för att vara investeringsbar?
  • Är affärsplanen ”rätt” för att attrahera nya styrelsemedlemmar?
  • Och, vilka riktigt BRA vertikaler ska ser ni som användnings-områden för PQI?

 Anmäl dig här

Du som blir utvald till panelen kommer att få mer information inför mötet, så att vi kan ha en väldigt konkret dialog som hjälper bolaget att växa på bäst sätt. Vi gör vårt bästa att välja deltagare snabbt och effektivt, därför är det också bra om du bokar din plats så snart som möjligt. 

 

PQi – utvecklat av branschen, för branschen! Läs mer om hur Binosight bidrar till minskad risk i byggprojekt här. Intresset för förbättring och utveckling ökar i byggbranschen. Fortfarande finns dock stora utvecklingsbehov. LTU har varit med och utvecklat Binosights nya mätmodell. Om branschens aktörer mäter sina projekt kommer det att ge oss ett unikt underlag för forskning och branschutveckling.” Tommy Lenberg vd, Byggherrarna Sverige, Per Erik Eriksson professor Luleå tekniska universitet, gästprofessor KTH. Branschen sluter upp bakom PQi som ny standard  du kan läsa artikeln här.

Datum

31 aug

Tid

09:00 - 11:00

Region

Öst

Stad

Digitalt

Adress

Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners