Connect Sverige · Event · Kompetenspanel: Endbright

Kompetenspanel: Endbright

Endbright är pionjärer inom digitalisering och tjänster för skilsmässa eller separation. Bolaget har taktat på med en omsättning om ca. 1 msek och står nu inför en lansering av en banbrytande försäkringslösning tillsammans med etablerade nyckelaktörer. De söker nu nytt externt ägarkapital. Read More

Välkommen till kompetenspanel för Endbright

Den 26 februari är du välkommen att ta vara del av Endbrights resa genom att bidra med din kunskap och feedback på deras investeringserbjudande.

Om Endbright

Endbright är pionjärer inom digitalisering och tjänster för skilsmässa eller separation. Årligen, endast i Sverige, genomgår ca 200 000 individer skilsmässa eller separation och ett äktenskap varar i snitt i ca 12 år. Sedan start har över 100 000 individer använt Endbright’s plattform och verktyg och årligen har företaget aktivt hjälp mellan 200-300 individer och par genom sin separationsresa.

I ett uppbrott sker stora förändringar i kapitalflöden, upplägg mot bank och försäkringsbolag samt att en mängd samhällsfunktioner och civila tjänster skall etableras i ny form eller tappning. Tjänster och flöden vilka fångas upp med hjälp av Endbright. Man leder även fältet med aktivt opinionsarbete genom grundaren Charlotte Ljung och man släpper årligen Endbrightrapporten – Allt om skilsmässor i Sverige | Endbright. Kostnaderna för skilsmässa påverkar individer, familjer, arbetsgivare och innebär stora kostnader för samhället i stort, bland annat för sjukskrivningar och produktivitetsförluster.

Nästa steg: Bolaget har taktat på med en omsättning om ca. 1 msek och står nu inför en lansering av en banbrytande försäkringslösning tillsammans med etablerade nyckelaktörer. De söker nu nytt externt ägarkapital och du är inbjuden att hjälpa till att peppa och preppa inför denna kapitalanskaffning.

Välkomna!

Datum: 26 februari 12:00 – 13:30 (Lunch inkluderad)
Adress: Malmö
Partner: Vinge
Språk:
Svenska

 

Vad är en kompetenspanel?

Kompetenspanelen är en strategisk workshop som har två huvudsyften:

  • Att hjälpa entreprenören med relevant feedback, tips, råd, feedback och idéer inför kommande Speedpitch med investerare.
  • Att skapa kontaktytor som kan vara värdefulla för företagaren i dennes fortsatta utveckling av verksamheten.

Under kompetenspanelen kommer entreprenören att presentera sitt företag för dig och dina kollegor i en 5 minuters pitch. Moderatorn inleder sedan diskussionen för att belysa investeringserbjudandet.

Vi vet att din erfarenhet är viktig för att hjälpa företagaren vidare i utvecklingen av sitt företag!

Datum

26 feb

Tid

12:00 - 13:30

Region

Syd

Stad

Malmö

Adress

Östergatan 30

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners