Connect Sverige · Event · Kompetenspanel: Joy Solutions

Kompetenspanel: Joy Solutions

Bolaget har som mål att bli en unicorn, och strukturen i både bolag och produkt har maximal skalbarhet som en ledstjärna. Effektiv digital marknadsföring och automatiserad onboarding av kunder är nyckelfaktorer framöver.

Välkommen till kompetenspanel för Joy Solution

Connect och EKN bjuder in dig som en del av Connect nätverk till en spännande kompetenspanel där du får vara del av det coola bolaget Joy Solution genom att bidra med din kunskap och feedback på deras investeringserbjudande.

Charlotta Tönsgårds nya satsning Joy Solution öppnar för första gången upp för externa investerare. Det rapporterades tidigare av Rapidus, Tidigare Min Doktor-vd:n gör nytt försök – Rapidus. Investeringserbjudandet kommer att presenteras på Connects speedpitch 29 februari och inför det genomför vi en övningspitch till vilken du är inbjuden.

Om Joy Solution

Mål: Målsättningen för bolaget är att få ner administrationstiden för proffs inom hälso- och sjukvård från de 15 timmar per vecka de i genomsnitt lägger idag. En första produkt är en automatisk transkribering från tal till text som kommer att integreras i journalsystem. Målgruppen är egenföretagare och de första användarna använder produkten idag samtidigt som de första försöken på en internationell marknad genomförs.

Erfarenhet: Charlotta själv har 8 års erfarenhet från digital hälsa (Min Doktor, Kind, Migränhjälpen), CTO Carl Tönsgård har 20+ år av digital produktutveckling i bagaget och co-founder Lina McAneney har 10 års erfarenhet av att bygga digitala användarupplevelser för miljontals användare (King).

Vision: Ambitionsnivån är hög, bolaget har som mål att bli en unicorn, och strukturen i både bolag och produkt har maximal skalbarhet som en ledstjärna. Effektiv digital marknadsföring och automatiserad onboarding av kunder är nyckelfaktorer framöver.

Välkomna!

Datum: 7 februari 12:00 – 13:30 (Lunch inkluderad)
Adress: Gustav Adolfs torg 8A, 211 39 Malmö
Partner: EKN
Språk: Svenska

 

Vad är en kompetenspanel?

Kompetenspanelen är en strategisk workshop som har två huvudsyften:

  • Att hjälpa entreprenören med relevant feedback, tips, råd, feedback och idéer inför kommande Speedpitch med investerare.
  • Att skapa kontaktytor som kan vara värdefulla för företagaren i dennes fortsatta utveckling av verksamheten.

Under kompetenspanelen kommer entreprenören att presentera sitt företag för dig och dina kollegor i en 5 minuters pitch. Moderatorn inleder sedan diskussionen för att belysa investeringserbjudandet.

Vi vet att din erfarenhet är viktig för att hjälpa företagaren vidare i utvecklingen av sitt företag!

Datum

7 feb

Tid

12:00 - 13:30

Region

Syd

Stad

Malmö

Adress

Gustav Adolfs torg 8A, Malmö

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners