Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Edwoak Life Science

Kompetenspanel med Edwoak Life Science

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av Finansiering/kapitalanskaffning, Försäljning av SaaS-lösningar, Marknadsföring, Skalat upp bolag, Internationell marknad, IP-strategi 

Det är dags för kompetenspanel för Edwoak Life Science som just nu genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Edwoak Life Science

Edwoak Life Science utvecklar Meligo – en digital välfärdsplattform för samhällets hållbarhet och människors hälsa.

Meligo skapar information kring individens upplevda behov och egna berättelse samt möjliggör för individen att äga sin hälsodata och säkert dela denna samt sin planering med aktörerna t.ex. hemtjänst, kommunal hälso- och sjukvård, privata aktörer, folktandvård, skola, regional hälso- och sjukvård samt myndigheter så som Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket.

För att effektivisera användandet av välfärdsresurserna behöver hälsa, vård och omsorg, ske med rätt insatser, av rätt verksamhet, på rätt nivå i rätt tid. Detta är en förutsättning för att klara framtidens hälsa, vård och omsorg där barn och unga behöver få lyckas i skolan, vuxna behöver få förutsättningar för ökat arbetsdeltagande och äldre behöver få åldras med hälsa.

Läs mer på deras hemsida här.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • Försäljning av SaaS-lösningar 
  • Marknadsföring
  • Skalat upp bolag
  • Internationell marknad
  • IP-strategi 

Anmälan är stängd.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

12 jan

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners