Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Enweave

Kompetenspanel med Enweave

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av: Finansiering/kapitalanskaffning, Erfaren VD/interim VD, gärna med erfarenhet av AI-verktyg, Bygga upp försäljning av tjänst, Erfarenhet av framgångsrik implementering av verktyg och förmåga att skapa engagemang genom alla led i större organisationer.

Det är dags för kompetenspanel för Enweave som just nu genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Enweave

Enweave AB utvecklar SMaaS (Sustainability Manager as a Service), en AI-driven lösning för små och medelstora företag. Kommande EU-direktiv och ökade kundkrav gör hållbarhet allt viktigare. Genom Enweaves AI-tjänst får små och medelstora företag en tjänst som ersätter dyra konsulter samtidigt som den levererar ett högre värde än vad konsulterna kan erbjuda – den är alltid tillgänglig och har den samlade erfarenheten av tusentals konsulter direkt i användarens dator och mobil. Det minskar kostnader och ökar konkurrenskraften genom enkel anpassning till kundens krav. Hållbarhetsarbetet blir en del av företagskulturen, vilket leder till snabbare omställning och ökad lönsamhet.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • Erfaren VD/interim VD, gärna med erfarenhet av AI-verktyg
  • Bygga upp försäljning av tjänst
  • Erfarenhet av framgångsrik implementering av verktyg och förmåga att skapa engagemang genom alla led i större organisationer

Sista dag att anmäla intresse: 1 oktober

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

10 oct

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners