Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Hamphi AB

Kompetenspanel med Hamphi AB

Hamphi har specialiserat sig på tillbehör till Tesla som de säljer genom en egen e-handel. De planerar nu för en expansion i Europa samt breddar sitt sortimentet till att inkludera andra elbilsmodeller på marknaden.

Det är dags för kompetenspanel för Hamphi som går igenom Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Hamphi

Hamphi har specialiserat sig på tillbehör till Tesla som de säljer genom hemsidan  hamphi.com . Tillbehören kan kunderna montera själva men Hamphi erbjuder också montering på flertalet produkter via lokala verkstäder runt om i landet. Under 2023 så planerar Hamphi en större etablering i Norge genom lansering av NUF-bolag, Norskregistrert Utenlandsk Foretak, för smidigare tullhantering och frakt till kunder i Norge. Sortimentet breddas samtidigt till att inkludera andra elbilsmodeller på marknaden genom det nya varumärket EvAccessory som börjat byggas upp bland konsumenterna.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • Skala upp e-handelsbolag
  • Bygga organisation och team
  • Byggt upp bilverkstäder för servicearbeten
  • Marknad – gärna erfarenhet av europeiska marknaden för biltillbehör

Sista dag att anmäla intresse: 15 mars

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

23 mar

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Våra partners