Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Monava

Kompetenspanel med Monava

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av finansiering/kapitalanskaffning, gärna erfarenhet av deeptech-bolag (eller forskningstunga bolag), affärsutveckling inom deeptech eller avancerad teknik, försäljning inom b2b och b2g, Go To Market-strategi, prissättningsstrategi och affärsmodellering.

Det är dags för kompetenspanel för Monava som just nu genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Monava

Monava utvecklar smarta övervakningslösningar från akustisk data för att säkerställa optimal detektionsnoggrannhet där synligheten är begränsad. Med den ökade användningen av drönare finns det ett kritiskt behov av att undvika nedtidskostnader och förstörelse genom övervakning av luftrumsaktivitet och varning innan någon skada inträffar. Monavas akustiska sensorer minskar dessa kostnader genom att varna för drönaraktivitet för att öka medvetenheten och säkerheten i det närliggande luftrummet.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning, gärna erfarenhet av deeptech-bolag (eller forskningstunga bolag)
  • Affärsutveckling inom deeptech eller avancerad teknik
  • Försäljning inom b2b och b2g
  • Go To Market-strategi
  • Prissättningsstrategi och affärsmodellering

Sista dag att anmäla intresse: 16 januari

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

24 jan

Tid

08:30 - 10:30

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners