Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Paraqom Solutions

Kompetenspanel med Paraqom Solutions

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av Go To Market-strategi, Partnerskap och uppbyggnad av en indirekta säljkanaler, Erfarenhet från telekom och/eller transportindustrin, gärna med fokus på IoT.

Det är dags för kompetenspanel för Paraqom Solutions som just nu genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Paraqom Solutions

Paraqom strävar efter att tillhandahålla värdeskapande insikter till sina kunder för att öka kontrollen över transporter och produkter, för att generera ökad kostnadseffektivitet och lönsamhet. Deras erbjudande bygger på en data-agnostisk teknik, vilket innebär att de har förmågan att samla in information från olika teknologier och infrastrukturer, inklusive satellit, LTE, Lawra, Wi-Fi, Bluetooth, med mera vilket möjliggör global täckning med den mest lämpliga teknologin.

De har till skillnad från konkurrerande lösningar kapacitet att integrera alla typer av datapunkter i sin lösning, såsom position, temperatur, vibration, och mycket mer. Paraqom fungerar som en aggregerare av IoT-data och tar ansvar för installation, leverans, samt tillhandahållande av insikter och support.

Läs mer på deras hemsida här.

 

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Go To Market-strategi
  • Partnerskap och uppbyggnad av en indirekta säljkanaler
  • Erfarenhet från telekom, gärna med fokus på IoT
  • Erfarenhet från transportindustrin, gärna med fokus på IoT

Panelen kan komma att hållas på engelska.

Sista dag att anmäla intresse: 11 januari

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

19 jan

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners