Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Rekitchen

Kompetenspanel med Rekitchen

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av Finansiering/kapitalanskaffning, Skala upp E-handel, Cirkulär ekonomi/Paas (Product as a service), Skala upp plattform.

Det är dags för kompetenspanel för Rekitchen som genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Rekitchen

Rekitchen började som en nischad secondhandbutik för köksredskap 2021. Nu utvecklas konceptet vidare och byter namn till Freyah. Freyah är en marknadsplats där de marknadsför och säljer produkter inom en rad olika kategorier i en cirkulär ”produkt som tjänst”-modell. Tillsammans med sina strategiska partners inom logistik/ refurbishment samt finansiering möjliggör de för producenter av högkvalitativa produkter att koppla upp sig till ekosystemet och därigenom påbörja sin omställning från linjär, till cirkulär försäljning.

Läs mer på deras hemsida här.

 

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • Skala upp E-handel
  • Cirkulär ekonomi/Paas (Product as a service)
  • Skala upp plattform

Sista dag att anmäla intresse: 14 januari

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

22 jan

Tid

13:30 - 15:30

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners