Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Rekitchen

Kompetenspanel med Rekitchen

Rekitchen har tillsammans med fem av Nordens mest kända varumärken och producenter av köksredskap satt samman ett helt kit med allt som behövs i ett kök för att kunna laga mat som hyr de ut i en prenumerationsmodell.

Det är dags för kompetenspanelen för Rekitchen som genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Rekitchen

Rekitchen är en cirkulär tjänst för köksredskap. Tillsammans med fem av Nordens mest kända varumärken och producenter av köksredskap och en mat-influencer har de satt samman ett helt kit med allt som behövs i ett kök för att kunna laga mat, och detta paket hyr de ut i en prenumerationsmodell. Det är helt enkelt ett nytt hållbart alternativ för till exempel studenter, gästforskare och utbytesstudenter att konsumera nödvändiga köksredskap på, där fokus ligger på användande snarare än ägande.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • E-handel
  • Cirkulära affärsmodeller
  • Logistik
  • Uppskalning/tillväxt

Sista dag att anmäla intresse: 8 maj

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

15 may

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners