Connect Sverige · Event · Kompetenspanel med Scandi Orthopedic

Kompetenspanel med Scandi Orthopedic

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av: Finansiering/kapitalanskaffning, Bygga upp försäljning, gärna på tyska eller engelska marknaden, Försäljning av produkter mot veterinärbranschen, Bolagsstruktur Read More

Det är dags för kompetenspanel för Scandi Orthopedic som just nu genomgår Språngbrädan Fokus Investering  och har siktet inställt på att ta in kapital. Om du känner att du kan bidra utifrån din kunskap, erfarenhet och/eller bakgrund och du kan delta på utsatt tid tar vi mycket gärna emot din intresseanmälan.

Om Scandi Orthopedic

Scandi Orthopedic specialiserar sig på ortoser, proteser och andra tekniska hjälpmedel inom veterinärmedicin. I samarbete med veterinärer har deras ortopedingenjörer utvecklat och patenterat ett stort utbud av ortoser och proteser som används över hela världen. De vill nu skala upp sin försäljning på europeiska och amerikanska marknaden med det det produktsortiment de utvecklat under många år. Alla deras produkter tillverkas i Europa med social och ekologisk hållbarhet i åtanke.
Läs mer på deras hemsida.

Till kompetenspanelen söker vi personer som har erfarenhet av något av nedan:

  • Finansiering/kapitalanskaffning
  • Bygga upp försäljning, gärna på tyska eller engelska marknaden
  • Försäljning av produkter mot veterinärbranschen
  • Bolagsstruktur

Sista dag att anmäla intresse: 27 september

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Datum

6 oct

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Digitalt i Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners