Connect Sverige · Event · Kompetenspanel MIYO Shoes

Kompetenspanel MIYO Shoes

Välkommen att skicka in ditt intresse till denna kompetenspanel. Vi söker personer inom investering/finansiering, Innovation (product), Modebranschen eller skobranschen, Sociala medier/marknadsföring samt Licensiering

Välkommen till kompetenspanel för MIYO Shoes

Den 5 juni är du välkommen att ta vara del av MIYO Shoes resa genom att bidra med din kunskap och feedback på deras investeringserbjudande och tillväxtplan.

Om MIYO Shoes

MIYO Shoes är ett nytt svenskt sko-koncept,  som står för Make IYour Own Signature shoes och är grundat av syskonen Louice och Christofer.

Det som skiljer MIYO shoes från andra sko-koncept är det fasta, innovativa och svensktillverkade sko-klippet som gör det möjligt för kunden att skapa flera olika stilar med ett och samma par skor genom utbytbara accessoarer / smycken.

Genom att applicera deras mångsidiga klipp på tidlösa kvalitativa skor, ges den medvetna konsumenten ett smart och trendigt sko-alternativ och ett självklart val till att medverka till ”slower fashion” och en mer hållbar konsumtion utan att tappa det viktiga elementet av personlig stil.

Istället för att köpa olika skor som ska passa till olika ”outfits” och tillfällen, ges du som kund ett innovativt koncept som innebär mindre antal par skor med flera olika stilar som Du själv kombinerar.

 

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • Finansiering/investering
  • Innovation (product, något nytt)
  • Modebranschen eller skobranschen (kläder /skor, accessoarer)
  • Sociala medier/marknadsföring
  • Licensiering

Sista anmälningsdag: 28 maj

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

Vad är en kompetenspanel?

Kompetenspanelen är en strategisk workshop som har två huvudsyften:

  • Att hjälpa entreprenören med relevant feedback, tips, råd och idéer inför kommande kapitalrunda och möten med investerare.
  • Att skapa kontaktytor som kan vara värdefulla för entreprenören i dennes fortsatta utveckling av verksamheten.

Under kompetenspanelen kommer entreprenören att presentera sitt företag för dig och övriga deltagare i en 8-minuters pitch. Moderatorn leder sedan diskussionen för att belysa investeringserbjudandet.

Vi vet att din erfarenhet är viktig för att hjälpa entreprenören vidare i utvecklingen av sitt företag!

Datum

5 jun

Tid

10:00 - 12:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners