Connect Sverige · Event · Kompetenspanel: Trepli

Kompetenspanel: Trepli

Trepli, är ett nytt SaaS-bolag som utvecklat ett rekryteringsverktyg specifikt designat för employer branding och rekrytering av de yngre generationerna.

Välkommen till kompetenspanel för Trepli

Connect och HETCH bjuder in dig som en del av Connect nätverk till en spännande kompetenspanel där du får vara del av det häftiga bolaget Trepli genom att bidra med din kunskap och feedback på deras investeringserbjudande.

Om Trepli

Trepli, är ett nytt SaaS-bolag som utvecklat ett rekryteringsverktyg specifikt designat för employer branding och rekrytering av de yngre generationerna. Med video som huvudsaklig presentationsform uppnås en kortare screeningprocess, större engagemang från sökande och dessutom högre kvalitet på personalen som rekryteras.

Teamet på 7 personer har byggt en säljbar produkt som finns att ladda ner på App Store, App Store – Apple (SE). De jobbar i hög hastighet med att utveckla product-market fit och att hitta rätt försäljningsmetodik samtidigt som de fördjupar produktens funktionalitet. En handfull kunder är onboardade och de första rekryteringarna genom Trepli är genomförda.

Erfarenhet: Bolaget har grundats av  serieentreprenör och investerare Carl Oskar Nilsson samt Filip Weibull-Göransson med lång erfarenhet av branding och av SaaS. Styrelseordförande Anita Otterheim bidrar med gedigen erfarenhet från rekrytering och HR.

Med profilerade lokala investerare som Loop Capital och Octaquest i ryggen är Trepli redo för en snabb utveckling och under våren öppnas möjligheten även för nya investerare att ansluta sig. Investeringserbjudandet kommer att presenteras på Connects speedpitch 29 februari och inför det genomför vi en övningspitch med en kompetenspanel för att hjälpa Trepli med sitt investeringserbjudande.

Välkomna!

Datum: 14 februari 12:00 – 13:30 (Lunch inkluderad)
Adress: Redaregatan 48, Helsingborg
Partner: HETCH
Språk: Svenska

 

Vad är en kompetenspanel?

Kompetenspanelen är en strategisk workshop som har två huvudsyften:

  • Att hjälpa entreprenören med relevant feedback, tips, råd, feedback och idéer inför kommande Speedpitch med investerare.
  • Att skapa kontaktytor som kan vara värdefulla för företagaren i dennes fortsatta utveckling av verksamheten.

Under kompetenspanelen kommer entreprenören att presentera sitt företag för dig och dina kollegor i en 5 minuters pitch. Moderatorn inleder sedan diskussionen för att belysa investeringserbjudandet.

Vi vet att din erfarenhet är viktig för att hjälpa företagaren vidare i utvecklingen av sitt företag!

Datum

14 feb

Tid

12:00 - 13:30

Region

Syd

Stad

Helsingborg

Adress

Redaregatan 48

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners