Connect Sverige · Event · Perspektivgenomlysning Bright Skills

Perspektivgenomlysning Bright Skills

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet; Bedöma go-to-market strategi och förutsättningarna att nå försäljningsmål, B2B försäljning, mot (utvecklings)plattformar, Ansvarig för applikationsutveckling, VD, CIO, IT-chef, Ansvarig för inköp av utvecklingsplattformar Read More

Om Bright Skills

Bright Skills från Göteborg är konsultföretaget inom Low-code som hjälper företag att ta sin digitala utveckling till nästa nivå. Senaste bokslut 2022 var omsättningen 16 mkr. De arbetar med medelstora och stora företag och hjälper dem att effektivisera processer och förbättra den digitala upplevelsen för både kunder och anställda. De vet att företag i dag möter utmaningar när det gäller digital utveckling, såsom tidsbrist, komplexitet och svårigheter med att rekrytera rätt kompetens.

Bright Skills har specialiserat sig på OutSystems som är ett marknadsledande Low-code-verktyg som möjliggör snabb och skräddarsydd utveckling av webb- och mobilapplikationer. Genom att implementera OutSystems kan deras kunder se en ökad produktivitet och utvecklingstakt, samt en minskning av komplexiteten inom applikationsutveckling.

Deras tjänster inkluderar allt från kravanalys och UX-design till utveckling, testning och drift av applikationer, allt baserat på varje kunds unika behov. Med erfarenhet av OutSystems-plattformen och viljan att växa organiskt genom att bygga egen kompetens, känner Bright Skills att de kan leverera hög kvalitet och effektiva lösningar till många olika företag.
De tror på potentialen hos Low-code och OutSystems och ser en framtid där fler svenska företag väljer att investera i denna teknologi.

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • Bedöma go-to-market strategi och förutsättningarna att nå försäljningsmål
  • B2B försäljning, helst med inriktning mot (utvecklings)plattformar
  • Ansvarig för applikationsutveckling, VD, CIO, IT-chef eller liknande
  • Ansvarig för inköp av utvecklingsplattformar eller liknande

Läs mer på deras hemsida

Datum

7 jun

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Våra partners